Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 306 10
Sex Studio 582556
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Απίστευτη! Τι να πώ; Η ημερομηνία αυτή τη φορά είναι ακριβέστατη. Πάω στο εν λόγω studio που λέτε, να δω τι εστί Πατρίτσια. Είχα δει τις φωτογραφίες, είχα διαβάσει σχόλια, λέω εντάξει, πάμε να δούμε.
Φτάνω, με υποδέχεται η τυπικότατη κυρία, κάθομαι στο σαλόνι, νάτη σε 5 λεπτά και η Πατρίτσια. Λοιπόν μάγκες, υπάρχει κάποιο ρετούς και περιποίηση στις φωτογραφίες ή είναι αρκετά παλιές φώτος. Από πρόσωπο η γυναίκα δεν είναι η super καλλονή. Επίσης ο σωματότυπός της δεν ήταν του γούστου μου. Και γιατί έμεινες ρε μάγκα θα με ρωτήσετε. Από περιέργεια να δω τι παίζει. Δίνω το αντίτιμο που λέτε (κανονικό πρόγραμμα), πάω στο δωμάτιο.
Σκάει η Πατρίτσια, πριν βγάλω το πουκάμισο. Πλατύ χαμόγελο, πλησιάζει, δεύτε ασπασμούς φιλιά στο λαιμό μου και ρούφηγμα του λωβου του αυτιού με το καλημέρα. Πολλή επαφή με τα μάτια. Δεν έσπασε απλώς τον πάγο, έβαλε φωτιά στο δωμάτιο. Το σώμα της έχει πολύ καλή αίσθηση. Με απλά λόγια, αφού με έκανε να νιώσω άρχοντας, άρχισε να με φιλά και να με ρουφάει παντού. Γλύψιμο στα αρχίδια, και στο μήκος του πέους, μετά καποτίτσα που τοποθετήθηκε με πίπα καταπληκτικη μπορώ να πω. Αν και η πίπα δεν είναι κάτι που με ανάβει προσωπικά, έκανε καλή δουλειά. Βοήθησε το ότι ΓΟΥΣΤΑΡΕ οτιδήποτε έκανε. Κάνει άψογα όλες τις στάσεις.
Ανάσκελα λοιπόν για αρχή με ατάκες που σε κάνουν πύρκαυλο, σε προτρέπει και δώστου και η κίνηση έπεται! Τρομερή! Δεν έβγαλε μούφα κραυγές και ντεκαυλέ θέατρα. Τα πάντα αυθεντικά! Βαριανάσαινε, γούσταρε, ήταν φωτιά. Πολύ καλή η αίσθησή της.
Της ζήτησα να έρθει από πάνω μου. Έτσι κι έγινε. Καταπληκτική και με τα στήθη κατ ευθείαν στο στόμα, πολύ καυλιάρες ρόγες, τι να πω ρε παιδιά, η γυναίκα σας λέω γουστάρει αυτό που κάνει! Αργούσα να καταθέσω και το πήρε πατριωτικά. Σηκώθηκε και μου ξεκίνησε μια ξεγυρισμένη πίπα. Σε όλη τη διάρκεια με χαμόγελο, το τονίζω, λες και έχεις βρεθεί με την κοπέλα σου που σε γουστάρει. Της ζητάω να στηθεί στα 4 και πάμε. Μετά από 5 λεπτά, κατά τα οποία βγήκαν και οι πρώτες διακριτικές κραυγές, αν δεν ήταν αληθινές ήταν ρεαλιστικότατες, το ίδιο μου κάνει,, κατέθεσα. Φανταστική.
Και τώρα ο επίλογος μετά τη λήξη της συνεδρίας. Η Πατρίτσια έκατσε γύρω στα πέντε λεπτά και μιλήσαμε. Παρεπιπτόντως, τα κατέχει κάπως τα Ελληνικά. Πολύ ευχάριστη κουβέντα, πήρε τα εύσημα από μένα, δεν το' χω ξαναζήσει κάτι τέτοιο, ήταν τουλάχιστο απίστευτο. GFE από τις λίγες. Πολύ καλή επαγγελματίας. Άψογη.

Εμφάνιση λοιπόν. 6 διότι είπαμε, δεν είναι ο τύπος μου. Όποιος γουστάρει όμως λατινοφάση, μαυριδερές, χυμώδεις γυναίκες θα της βάλει οπωσδήποτε παραπάνω.

Συμμετοχή 10 μάγκες αλλά μέχρι 7 μπορώ να βάλω εδώ. Δεν το έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Και ναι στρογγυλό 10! Μπράβο Πατρίτσια. Είσαι γυναικάρα!

Σχέση απόδοσης - τιμής 10 φυσικά! Είπαμε. Και λάβετε υπ' όψιν ότι δεν είναι η γυναίκα που θα με ανάψει με την εμφάνιση. Αλλά αλλού κρινεται τελικα μια γυνή. Και το κρεβάτι της Πατρίτσια... ήταν ανεπανάληπτο μάγκες.

Αν θα ξαναπήγαινα τώρα... είναι σαφές πιστεύω!
Θα ξαναπάω και όχι μόνο μία φορά.
Είναι ανεπανάληπτη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 30, 2011
Όνομα κοπέλας
Πατρίτσια
Νέο Μέλος
5
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική