Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 147 10
Sex Studio 296357
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Την Βαρβάρα την είχα πάρει πριν δυόμισι περίπου χρόνια στη Δρόσοπούλου 95 και ομολογώ ότι μου είχε κάνει ουδέτερη εντύπωση ,διότι η συμμετοχή της ήταν μάλλον τυπική. Σήμερα το μόνο που μπορω να πω είναι ότι η κοπέλα είναι απίστευτη. Δεν υπάρχει ,όπως λένε . Εμφάνισιακα είναι γυναικάρα. Ψηλή ,με κανονικό σώμα ,μακριά μαυρα μαλλιά και ωραίο πρόσωπο . Μια πραγματική Βάλκυρια! Επιλέγω το πρόγραμμα με 69 και δίνω τα 60 ευρώ. Μπαίνω στο δωμάτιο και περιμένω . Το δωμάτιο είναι μικρό και ζεστό ,όμως δε διαθέτει τηλεόραση και ντους. Μετά από λίγα λεπτά κάνει την εμφάνιση της η Θεά. Αφού κάνουμε τις συστάσεις,της μιλάω και λίγα Ρωσικά,αρχίζουν τα προκαταρκτικά. Μαγεία ! Η κοπέλα κάνει τα πάντα.Φιλιά σε όλο το σώμα από πάνω μέχρι κάτω και περιποίηση @@. Κάποια στιγμή αναλαμβάνω εγώ την πρωτοβουλία και αρχίζω να τη φιλάω και να τη γλύφω παντού .Στη συνέχεια επικεντρώνομαι στο πρόσωπο της . Ασχολούμαι με το λαιμό,τα αυτάκια της και το στόμα. Χωρίς γλώσσα βέβαια όμως κι έτσι η αίσθηση ήταν υπέροχη . Όλη αυτή την ώρα η Βαρβάρα είχε τα ματιά της κλειστά ,κι όπως κατάλαβα στη συνέχεια δεν υποκρινόταν και μάλλον της άρεσε. Μετά από αρκετά λεπτά κατεβαίνω χαμηλότερα και τις γλύφω τους μαστούς. Εχει μια μεγάλη και πετάχτη ρώγα σκέτη κόλαση. Συνέχισα ακόμα πιο χαμηλά όσπου κατέληξα στο "γάτακι" της. Εκεί με τα χέρια της με οδήγησε στην κλείτοριδα της,κι αφού τη γέυτηκα για λίγα λεπτά μου φοράει το σκούφο και ξεκινά την πίπα. Πολύ καλή και σε αυτό . Με γλυψιμο όλου του κορμού του πεους ξεκινώντας από τα @@ και προς τα πάνω . Όπως δηλαδή αρέσει σε μένα. Έφτασε η στιγμή της διεισδυσης. Δεν με ενδιέφερε καθόλου η εναλλαγή στάσεων . Την έβαλα από κάτω μου και ενώ τη φίλουσα συνεχώς στο πρόσωπο, όπως στα προκαταρκτικά,έτσι κατέθεσα. Έκανα να τραβηχτώ από μέσα της ,δεν με άφησε . Με κράτησε έτσι μέσα της και μάλιστα σφίγγοντας με δύναμη μέχρι να στραγγίξει και το τελευταίο μου υγρό. Όταν τελικά βγήκα κάθισαμε και συζητήσαμε για αρκετή ωρα. Αδιάφορει Εντελώς για την ωρα και η λέξη βίασυνη της είναι άγνωστη. Ακόμα κι όταν αποφάσισε να φύγει εξακολουθούσε να μου φιλάει τις ρώγες και να με χάιδευει. ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ! Τη άλλο να πω ?

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 27, 2011
Όνομα κοπέλας
Βαρβάρα
irkanos
Ενεργό Μέλος
122
Πόντοι:
230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια