Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 168 10
Sex Studio
396312
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Επίσκεψη τυχαία και μόνο για εξερεύνηση μετά το μεσημέρι (13:30). Ήταν 2 κοπέλες, δεν ήταν του τύπου μου. Από το δωματιο βγήκε η Εφη. Μια μελαχρινή ~1,70, με ωραίο, ελκυστικό πρόσωπο, είπε ότι είναι Τσέχα, αλλά μιλούσε καλά ελληνικά. Δεν ήλθα για να μείνω είπα. Γιατί? ρωτησε. Μ’αρέσεις είπα. Και εμένα μου είπε. Αυτό ήταν! Απλό πρόγραμμα (50). Ντουζάκι (εντός του δωματίου). Έφτασε και η Εφη με μαύρα πάνω και κάτω. Δυναμικά χουφτώματα μπροστά στον μεγάλο καθρέπτη, όρθιοι. Συνεχίστηκαν και στο κρεβάτι. Συμμετοχή από πλευράς της, προκαταρκτικά, από πανω, ιεραποστολικό και τέλος. Έντονα σφυροκοπήματα. Αναστεναγμοί και φωνούλες αληθοφανείς. Κατα δήλωση της αληθινές, και ότι το ευχαριστήθηκε κανονικότατα. Εγώ να εκφράζω καχυποψία και εκείνη να προσπαθεί να με πείσει ότι τα εννοεί 100%. Όμως οι δονήσεις στην ατμόσφαιρα υπήρξαν και ήταν εμφανέστατες. Κλίμα επιβολής του ενός σώματος πανω στο άλλο. Πολλή ζεστή κατάσταση, στα όρια του εκρηκτικού, απελευθέρωση πάθους. Δυνατή φάση. Αυτή η αναμνηση θα μού μείνει νομίζω για πάντα. Καλά ήταν αν και πήγα τελείως τυχαία. Ο χώρος καλός.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 04, 2010
Όνομα κοπέλας
Έφη
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού