Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.3 7 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Παιδες τρεχτε το γκομενακι ειναι τρελα.Τελικα πρεπει κανεις να γραφει κακες κριτικες για να στρονουν καπια πραγματα.Μπενω στον ναο η τσατσα μου λεει κενουρια κοπελα δεν θυμαμε ονομα αλλα πιστεψε με μου λεει ειναι ΦΩΤΙΑ..!!!Μπραβω λεω κρητικη η θεια.Μπενω στο δωματιο και περειμενω τακα τουκα ερχοντε τα τακουνια ανοιγη η πορτα και τη να δω....ΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα ΤΑ ΒΥΖΙΑ.....!!!!!μου εφυγε η μαγκια δεν εχω ξαναδει τετοιες βυζαρες ΜΑΓΚΕΣ!!!!το καταλαβε και αυτη και χαμογελουσε αφου οι τιραντες με το ζορυ κρατιοτανε να μην σκηστουν.Τα κανει ολα το γκομενακι. κωλο 69 πιπα...που εως μαγιας τον εξαφανιζη....που διαολο χωραει ολο μεσα στο στομα της εχω αποριαΧμμμ;Ανεβενη απο πανω....και μου λεει....με ξεκουμπονεις.???ΞΕΧΥΘΙΚΑΝ παντου βυζια...2 παλαμες μου να πιασουν το ενα της βυζι.Ισπανικο ...τρελο....με βυζοχτυπηματα στον πουτ....και ταυτοχρονη πιπα.Σταση 69 πεντακαθαρο μουνακι και ψιλο στενο ροζακι..οπως με τρελενη.Την στηνω στα 4 και συνεχειζω το LOLI POP..!!Eιχε ανοιξει τα κολομερια διαπλατα και το απολαμβανε καθαρη κολοτριπιδα που εμπενε ολοι η γλωσσα μεσα και κραβγες τρελες ενω δαγκωνε της βυζαρες της.Καρφομα στο καπακι μια κολο μια μουνακη για κανα 7-8 λεπτα ενω τραβουσα και το μαλλι της.ΚΑΙ το αποκορηφομα την βαζω απο πανω μου..ΘΕΑ στο μεγαλιο σου!!!!!!!πανω κατω πανω κατω δεν αντεξα ο ανθρωπος με σφυροκοπουσε το πουτανακι και μου λεει χυσε με στο στηθος.....!!!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......!!!!!οπως και εκανα με μεγαλη ευχαρηστηση..!!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 24, 2011
Μέλος
7
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού