Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 199 10
Κασσάνδρας 4Α
Hot
Sex Studio
239333
Γενική βαθμολογία
9.2
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Ο στόχος της βραδιάς ήταν η Αμάντα,όμως επειδή δεν είχε φτάσει ακόμα για την έναρξη της 3ης βάρδιας,αποφάσισα να κάνω μια τσαρκα στην Κασσανδρας ώστε να τσεκάρω νέους πιθανούς στόχους . Τελευταίος μου σταθμός το 4Α. Εκεί είδα την Άννα. Πιπίνι 20 Χρόνων από τη Ρουμανία με καλλίγραμο σώμα ,κανονικό στήθος ,γλυκητατο πρόσωπακι με μακριά σπαστά μαυρα μαλλιά . Τότε θυμήθηκα και κάποιες πολύ καλές κριτικές και αποφάσισα να περάσω.Πήρα το απλό πρόγραμμα και μπήκα στο δωμάτιο.Ο χώρος πολύ καλός , ευρύχωρος και καθαρός. Καμία σχέση με τα ιδρύματα της απέναντι πλευράς του δρόμου.Μετά από λίγα λεπτά καταφθάνει και η Άννα.Από την πρώτη της κίνηση φάνηκε ότι νοιάζεται για τον πελάτη και ότι θα κάνει τα πάντα για την ικανοποίηση του. Μετά τις απαραίτητες συστάσεις ,το έργο ξεκίνησε. Ήρθε από πάνω μου και με φιλιά στο πρόσωπο και στη συνέχεια στο στήθος προσπάθησε να με ... ανεβάσει.Πραγματι ο πύραυλος μπήκε σε διαδικασία ανυψωσης, όμως για την εκτόξευση χρειαζόταν και κάτι άλλο . Μάλλον το κατάλαβε και με ρώτησε αν θέλω πίπα. Η ερώτηση της είχε μάλλον τυπικό χαρακτήρα. Στράφηκε προς την άλλη μεριά και ξεκίνησε μια υψηλής τεχνικής πίπα ,βαθιά και χωρίς χέρια, και με περιποίηση @@. Ταυτόχρονα εγώ έχοντας δίπλα μου το πίσω μέρος της τη φίλουσα στους γλουτούς και με τα χέρια μου πότε χάιδευα τα βυζάκια πότε χάιδευα την κλείτοριδα της. Η κατάσταση αυτή έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα . Έτσι ήρθε η ώρα για τη διεισδυση. Αλλάξαμε 3 στάσεις. Ξεκινήσαμε με ιεραποστολικό,συνέχισαμε με cow girl και καταλήξαμε με πίσωκολλητο όπου κατέθεσα. Να σημειώσω εδώ ότι κατά τη διάρκεια που ήμουνα μέσα της μου έκανε κατά διαστήματα κάτι φοβερά σφιξίματα που τα είδα όλα. Γενικά ήταν πολύ καλή εμπειρία ,η οποία πιστεύω τη 2η και την 3η φορά θα είναι ακόμα καλύτερη .
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 19, 2011
Όνομα κοπέλας
Άννα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού