Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 238 10
Sex Studio
271912
Γενική βαθμολογία
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Η τσατσα μαλον αδιαφορη, οταν ομως το κοριτσι ηλθε στο σαλονι ελαμψε ο τοπος απο το χαμογελο της. Ηλθε και καθισε στα ποδια μου, τριφτηκε πανω μου και μου τον σηκωσε. Δεν περασα μεσα μονο για αυτο: εχει πολυ γλυκο προσωπο, ζεστα ματια, ωραιο χαμογελο, πολυ ωραιο κορμι με αρμονικες αναλογιες και καμπυλες. Στα προκαταρτικα δοτικη και δεκτικη, σε κανει να αισθανεσαι οτι ειναι το κοριτσι σου. Η πιπα της πολυ καλη με βαθυ τσιμπουκωμα αλλα και περιστροφικο γλυψιμο.
Με καβαλλησε και εγλυφα τα ωραια της ρωγακια ενω θαυμαζα το κωλι της στον καθρεπτι. Επερνε τις στασεις που ηθελα πριν την ρωτησω καν, με αφησε και εγλυψα το μυρωδατο μουνακι της, για λιγο, γιατι ηθελα να ξαναμω στο γλυκο της μουνακι. Εντωμεταξυ με παροτρυνε συνεχως να την γαμω και με τη γλωσα της εκανε διαφορα. Αφου την πηρα σε ολες τις δυνατες στασεις εχυσα πισωκολλητα στο γλυκο αυτο κοριτσι. Στο τελος αφου εβγαλα την καποτα μου εγλυψε και τα αρχιδια. Ειναι παρα πολυ καλη και μου εφτιαξε την μερα, μου πηρε ολο το στρες και με εκανε το στουντιο σπιτι της χαρας που ελεγε και ο Καββαφης
Με καβαλλησε και εγλυφα τα ωραια της ρωγακια ενω θαυμαζα το κωλι της στον καθρεπτι. Επερνε τις στασεις που ηθελα πριν την ρωτησω καν, με αφησε και εγλυψα το μυρωδατο μουνακι της, για λιγο, γιατι ηθελα να ξαναμω στο γλυκο της μουνακι. Εντωμεταξυ με παροτρυνε συνεχως να την γαμω και με τη γλωσα της εκανε διαφορα. Αφου την πηρα σε ολες τις δυνατες στασεις εχυσα πισωκολλητα στο γλυκο αυτο κοριτσι. Στο τελος αφου εβγαλα την καποτα μου εγλυψε και τα αρχιδια. Ειναι παρα πολυ καλη και μου εφτιαξε την μερα, μου πηρε ολο το στρες και με εκανε το στουντιο σπιτι της χαρας που ελεγε και ο Καββαφης
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 19, 2011
Όνομα κοπέλας
Μιχαέλα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού