Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 306 10
Sex Studio 580475
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Κατ αρχήν, ξεκαθαρίζω πάλι πως όπως πάντα, μούφα η ημερομηνία, ωστόσο μέσα στον Ιανουάριο του 2011 ήταν η επίσκεψη όντως.
Όκευ. Αποφάσισα να δόκιμάσω που λέτε κάτι διαφορετικό, αλλά σαφώς στο ίδιο στούντιο που με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο. Διάβασα κριτικές, γενικά καλή φάση φαινόταν η Αντζελίνα. Ας πάμε και βλέπουμε.
Δεν ξέρω ρε μάγκες. Ανάμικτα συναισθήματα από την εμπειρία.
Κατ αρχήν με το που την είδα, αντιλήφθηκα πως τα χείλη στη φωτογραφία, είναι κάπως... διαφορετικά να τα πω; Ίσως να ήταν το μακιγιάζ της φωτογραφίας, δεν ξέρω. Πάντως δεν είναι τόσο σαρκώδη. Όλα καλά όμως μάγκες. Η κοπέλα είναι όμορφούλα. Από σωματάκι επίσης καλή. Η κυρία στην υποδοχή ευγενικότατη, καταπληκτική επαγγελματίας.
Ερχόμενη στο σαλόνι η Αντζελίνα, κερδίζει τις εντυπώσεις. Ένα σωστό και τυπικό σαλονάρισμα. Τέλος πάντων με τη σειρά μου, μπήκα στο δωμάτιο. Χώρος πάντα άψογος και καθαρός. Μπράβο και πάλι μπράβο!
Έρχεται η κοπελίτσα, ευγενικότατη, αρχική κουβέντα, σπάει ο πάγος, σου βάζει το προφυλακτικό κάνοντας σου μια καλούτσικη πίπα, απίστευτο βλέμμα γενικά, δε βιάζεται, είναι φιλότιμη, αλλά κάποια λαθάκια χαλάνε το σύνολο από το να πάρει άριστα.
Δε ήθελε από το λαιμό και πάνω να την αγγίζεις. Οκ κάνένα πρόβλημα. Άλλωστε ίσως κάποιος να είχε πάρει φόρα και να' χε κάνει κάτι παραπάνω απ ότι έπρεπε. Οπότε μάλλον περί επαγγελματιζμού επρόκειτο από μεριάς της.
Είναι δυνατόν στην πίπα όμως ρε μάγκες, να μη σου βγει να της χαιδέψεις λιγάκι το μαλλάκι της; Δεν ξέρω ίσως ήθελε να κρατήσουν τη φόρμα τους για το σαλονάρισμα, όντως το μαλλί το είχε περιποιηθεί πολύ καλά, και πρέπει να είχε αφιερώσει ώρα για να το πετύχει, το σεβάστηκα κι αυτό, κανένα πρόβλημα, αλλά... "σα να με κόβει ένας κρύος αεεέρας". Ωστόσο ήταν ευγενικότατη και ναζιάρα καθώς μου το ζητούσε και αυτό έσωσε κάπως τα πράγματα. Δεν παγωσα η αλήθεια να λέγεται.
Πάμε στη συνέχεια στο ρεζουμέ. Μου έδωσε μια αίσθηση πάνω στην πράξη, ότι είναι νέα γενικά στο χώρο και πως αφ' ενός δεν έχει συνηθίσει ακόμα 100% κι αφ' ετέρου πως θέλει ακόμα δουλειά για να την πείς επαγγελματία. Στα 4 είναι θαυμάσια κι έτσι κατέθεσα άλλωστε, σε άλλες στάσεις, θέλει δουλειά ακόμα. Ωστόσο, είναι σε καλό δρόμο φιλότιμη, ευγενικότατη, γενικά δεν έχω παράπονο. Μετά το τέλος μπανιαρίστηκε επι τόπου, μιλήσαμε λιγάκι, σαφώς στα αγγλικά, πολύ ευχάριστος άνθρωπος, μου έδωσε ένα σταυρωτο φίλι στα μάγουλα, και με ένα χαμόγελο αποχώρησε.
Λίγο επιείκια για το γλυκό μουτράκι, δεν είναι κάτι κακό όμως! Άλλωστε απ' ότι διαβάζω, έχει κάνει πολύ καλή πρόοδο. Μάλλον την πέτυχα σε κακή μέρα, γι αυτό και δε βιάστηκα να γράψω κριτική, περίμενα και λίγο καιρό, διάβασα εδώ κι αλλού κριτικές για εκείνη, προηγούμενες και νέες. Προσωπική μου άποψη; Θα γίνει στο μέλλον μεγάλο αστέρι. Αν θα ξαναπήγαινα; Ίσως μετά από αρκετό καιρό. Αλλά ναι, μου έχουν κινήσει την περιέργεια οι συνάδελοφοι σχολιαστές. Αλλά θέλω να δοκιμάσω βραχυπρόθεσμα κάτι διαφορετικό..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 01, 2011
Όνομα κοπέλας
Angelina
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
20 Ιαν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού