Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 164 10
Sex Studio 143488
Γενική βαθμολογία

4.2
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

2.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
πηγα κατα τις 5 αν θυμαμαι καλα στο στουντιο για να συναντησω την μερτσυ...η οποτια ομοως μαλλον μολις ειχε φυγει...μπαινω μεσα και ηταν ενα πιπινακι με ωραιο πατο μαυρα μαλλια γλυκια φατσουλα μικρο κ ωραιο βυζακι...με τραβηξε και εκανα τον κασκαντερ.....μπαινω λοιπον στο δωματιο και περιμενω...ερχεται με την κρεμα στο χερι...και ξαπλωνει...λιγο παιξιμο πουτας με χερι κατι ..ταχα χαδακια και περασμα καποτα με καλτσα στυλ...η πιπα της πολυ αεροπιπα και η διαρκεια δεν ξεπερασε το 1 λεπτ..και δεν υπερβαλω...ηρθε πανω μου και κουνιοταν πολυ slow motion αλλα δεν τον εβαζε ολο μεσα..τον μισο κ με το ζορι...μπαινοβγαινω λιγο....της λεω ελα μωρο μου ολο....
ντεν μιλαω κατολου ελλινικα..της σπρωχνω πολυ ευγενικα κ ηρεμα ετσι ωστε να τον βαλει ολο αλλα κ αυτη ευγενικα αντιστεκεται.....μετα την γυρναω στα 4 με παντομιμα αφου δεν καταλαβαινε....και εχει σηκωσει τον κωλο τοσο πανω και εχει ερθει τοσο πισω ωστε να μην μπορω να τον βαλω οθτε με δυναμη ουτε να τον βαλω καλα...
εκει καταλαβα οτι ξερει ελληνικα και μας κοροιδευει
-σιγκα σιγκα(σιγα δηλαδη),το μονο που ειπε ....και η αγγαρεια ηταν ζωγραφισμενη στο προσωπο της...
η κρεμα ηταν τοσο πολυ που δεν ενιωθα μουνι...
παω να βγαλω το προφυλακτικο μετα αφου τελειωσα με το ζορι και δεν μπορουσα να το βγαλω γιατι γλιστρουσαν τα χερια μου απο την κρεμα....
με λιγα λογια...
ειμαι πολυ απογοητευμενος γιατι η κοπελα λογω απειριας...η για χιλιους δυοο αλλους λογους που δεν με ενδιαφερουν καθολου δεν εκανε απολυτως τιποτα μεσα...δεν ξερει ελληνικα...δεν ξερει να παιρνει πιπα...ειναι μολις 19 απ οτι ειπαν και εχει το μυαλο στο να σε ξεπεταξει κ να φυγει..
μπορει να ειμαι λιγο συγχυσμενος κ να τα λεω αυτα αλλα νομιζω πως ειναι αληθεια...
αν δεν ειναι ετοιμη η κοπελα μην την βγαζετε για δουλεια..
αυτα καρντασια ελπιζω να βοηθησα...παντως η γνωμη μου ειναι να μην την επισκευτει καποιος...υπαρχουν πολυ καλυτερες απιλογες με τα ιδια χρηματα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 18, 2011
Όνομα κοπέλας
Μιμή
Υπηρεσίες
Μέλος
36
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια