Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 67 10
Sex Studio
89183
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Η Νατασσα ειναι μια κοκκινομαλλα Ρωσσιδα γυρω στα 30,συμπαθητικη στη φατσα με μεσαιο βυζακι με πολυ ωραια μεγαλη πεταχτη ρωγα.Εχει μεγαλη περιφερεια και κωλο αλλα σφιχτο,συμμαζεμενο.Γενικα ειναι μια εκφυλη παρουσια σαν συνολο αλλα σου βγαζει συμπαθεια.Η ιδια κοπελα δουλευε πριν 2 χρονια και στο Προμηθεως 25 με το ονομα Βανεσσα και οταν ειχε εμφανιστει τοτε ειχε κανει αισθηση με την καλη αποδοση της.Ευτυχως συνεχιζει την καλη αποδοση και η ορεξη της για πηδημα δεν τελειωσε ακομα.Την πηρα στο απλο προγραμμα των 40ε.
Η κοπελα μπηκε ευδιαθετη στο δωματιο,χαδακια,φιλακια στο στομα(οχι γλωσσα),αγκαλιες,δαχτυλακια,μουνοτριψιματα κτλ.Φοβερο αρχιδογλειψιμο,βαθυ και επιμονο.Μαλιστα σε καποια φαση ξαπλωσε ανασκελα και μου ζητησε να ανεβω πανω της ωστε να μου περιποιηθει τα μπαλακια σε πρωτο πλανο.Στη συνεχεια πιπα πολυ καλη,βαθια τερμα και σε καλο τεμπο.
Πρωτη σταση με αυτην απο πανω σε καλο ρυθμο,στη συνεχεια πισωκολλητο το οποιο δεν ευχαριστηθηκα διοτι κουνιοταν και αυτη και με αποσυντονιζε και τελος αυτη απο κατω οπου δεχτηκε σφυροκοπημα με μεγαλη ευχαριστηση ενω συγχρονως μου τσιμπουσε τις ρωγες.Μαλιστα οταν τελειωσαμε εμεινε για κανα 5λεπτο και μιλουσαμε.
Επισης διαθετει καυλωτικη φουντα μουνοτριχας και δουλευει καλα και τα προστυχολογα.Οσο πρεπει και εκει που πρεπει.
Συμπερασμα...δεν εχω κανενα παραπονο απο τη Νατασσα.Αριστη επαγγελματιας με φοβερη τεχνικη καταρτιση.Την προτεινω ανεπιφυλακτα σε ολους και θα σας ελεγα να μην κολλησετε στην εμφανιση.Νομιζω στο τελος θα φυγετε ευχαριστημενοι.
Επισης κανει ολα τα προγαραμματα συμπεριλαμβανομενου του πρωκτικου.
Η κοπελα μπηκε ευδιαθετη στο δωματιο,χαδακια,φιλακια στο στομα(οχι γλωσσα),αγκαλιες,δαχτυλακια,μουνοτριψιματα κτλ.Φοβερο αρχιδογλειψιμο,βαθυ και επιμονο.Μαλιστα σε καποια φαση ξαπλωσε ανασκελα και μου ζητησε να ανεβω πανω της ωστε να μου περιποιηθει τα μπαλακια σε πρωτο πλανο.Στη συνεχεια πιπα πολυ καλη,βαθια τερμα και σε καλο τεμπο.
Πρωτη σταση με αυτην απο πανω σε καλο ρυθμο,στη συνεχεια πισωκολλητο το οποιο δεν ευχαριστηθηκα διοτι κουνιοταν και αυτη και με αποσυντονιζε και τελος αυτη απο κατω οπου δεχτηκε σφυροκοπημα με μεγαλη ευχαριστηση ενω συγχρονως μου τσιμπουσε τις ρωγες.Μαλιστα οταν τελειωσαμε εμεινε για κανα 5λεπτο και μιλουσαμε.
Επισης διαθετει καυλωτικη φουντα μουνοτριχας και δουλευει καλα και τα προστυχολογα.Οσο πρεπει και εκει που πρεπει.
Συμπερασμα...δεν εχω κανενα παραπονο απο τη Νατασσα.Αριστη επαγγελματιας με φοβερη τεχνικη καταρτιση.Την προτεινω ανεπιφυλακτα σε ολους και θα σας ελεγα να μην κολλησετε στην εμφανιση.Νομιζω στο τελος θα φυγετε ευχαριστημενοι.
Επισης κανει ολα τα προγαραμματα συμπεριλαμβανομενου του πρωκτικου.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 17, 2011
Όνομα κοπέλας
Νατάσσα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού