Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 128 10
Sex Studio
154667
Γενική βαθμολογία
9.9
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Δεύτερη κριτική για το μεγάλο όνομα της Αθήνας που παραμένει σταθερά στην κορυφαία τριάδα μου. Όσες φορές και να πάει κανείς στη Βαλεντίνα ένα είναι το βέβαιο: θα περάσει καλά! Κι όσο εξοικειώνεται τόσο καλύτερα. Τί να πρωτοαναφέρεις? Την υπέροχη αφή και χρώμα του δέρματος της, τα καταπληκτικά της πιασίματα, το στοματικό (κορμός & τριγύρω), ή το άπαιχτο ισπανικό που κάνει με αυτά τα ΣΤΗΘΗ (μεγάλα και αληθινά, εμένα με χαλάνε τα ψεύτικα), το ιεραποστολικό, ή στα 4, το 69 που κρατιέσαι με δυσκολία? Σε όλες τις στάσεις η θέα πάνω ή κάτω (μπρος και πίσω) είναι μοναδική και κόβει ανάσες. Η δε αίσθηση σε οποιαδήποτε στάση βαθειάααα και σφιχτή. Η Βαλεντίνα σε παροτρύνει ρητά, σαφώς και άμεσα για δυνατές καταστάσεις. Και τα προκαταρκτικά της είναι πολύ γερά (μπορεί να ευχαριστηθεί κανείς ακόμη και με αυτά μόνο) αλλά βασικά δεν πολυχρειάζονται καθώς είσαι έτοιμος σε μισό ή το πολύ σε ένα λεπτό με αυτή τη γυναίκα. Απογειώνεσαι έστω και εάν το έχεις ρίξει έξω και το έχεις παρακάνει τις τελευταίες μέρες ή ακόμη και εάν έχει προηγηθεί και άλλη φάση την ίδια μέρα!! Δεν θα το συνιστούσα βέβαια γιατί έτσι δεν θα ευχαριστηθείς ΟΣΟ θα μπορούσες τη Βαλεντίνα! Άρα όταν πάμε εκεί (είναι για το καλό μας) να έχουμε κάποιο απόθεμα ενέργειας για να μην είναι τυπική διαδικασία. Θα μού πείτε με τις αφραγκιές της εποχής άντε να βολτάρεις 3-4 φορές τη βδομάδα ή 2 φορές τη μέρα. Απλώς λέω να μην μας παρασύρει ο ενθουσιασμός μας, αλλά να προγραμματίζουμε τις επισκέψεις μοιράζοντας χρόνο και χρήμα. Όχι όλα μαζί δηλ. Και πάντα επιλέγοντας!!!!! Και εγώ την επέλεξα. Η Βαλεντίνα τόσο όταν σε υποδέχεται όσο και πριν φύγει είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΠΟΙΗΤΑ ζεστή και ευδιάθετη. Πριν φύγει σε φροντίζει και βγάζει η ίδια το σκουφάκι! Άψογη! ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ! Δεν την χορταίνεις ποτέ. Βαλεντίνα να είσαι πάντα καλά και σ’ευχαριστώ!
Όπως έχω ξαναπεί βολεύει και ο χώρος δουλειάς (στα 2 στουντιο). Δεν εννοώ την τοποθεσία αλλά τα δωμάτια στα οποία δουλεύει όσον αφορά εξοπλισμό, καθαριότητα, εξυπηρέτηση, κτλ.
ΥΓ1. Με τη Βαλεντίνα δεν θα έχεις πρόβλημα ή αστοχία εύκολα (προσωπικά θα έλεγα ΠΟΤΕ!) σε αντίθεση με άλλες ......
ΥΓ2. Για όποιον ενδιαφέρεται για περισσότερα έχω γράψει κι άλλα σε παλιότερη κριτική. Εννοείται ότι δεν τα επαναλαμβάνω εδώ.
Όπως έχω ξαναπεί βολεύει και ο χώρος δουλειάς (στα 2 στουντιο). Δεν εννοώ την τοποθεσία αλλά τα δωμάτια στα οποία δουλεύει όσον αφορά εξοπλισμό, καθαριότητα, εξυπηρέτηση, κτλ.
ΥΓ1. Με τη Βαλεντίνα δεν θα έχεις πρόβλημα ή αστοχία εύκολα (προσωπικά θα έλεγα ΠΟΤΕ!) σε αντίθεση με άλλες ......
ΥΓ2. Για όποιον ενδιαφέρεται για περισσότερα έχω γράψει κι άλλα σε παλιότερη κριτική. Εννοείται ότι δεν τα επαναλαμβάνω εδώ.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 10, 2011
Όνομα κοπέλας
Βαλεντίνα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού