Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 1019 10
Φυλής 104
Hot
Sex Studio
834298
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Πρωινή επίσκεψη και πρώτη φορά με τη Μπέτυ. Όσοι δεν τη ξέρουν πρόκειται για μια μελαχρινή κοπέλα με ασιατικά χαρακτηριστικά γύρω στο 1.65 με πιασάρικο κορμάκι. Όσοι γουστάρετε ανατολίτισες θα την λατρέψετε. Πήρα full πρόγραμμα ανέβηκα στο δωμάτιο 3 ( καλύτερο από πολλά δωμάτια ξενοδοχείων), έκανα ντουζάκι και μετά από κανα 10λεπτο έσκασε και η Μπετούλα φορώντας καυλωτικά stockings. Πολύ καλά ελληνικά αφού είναι 7-8 χρόνια στην Ελλάδα,κουβεντούλα και μου αρχίζει ένα υπέροχο μασαζ παραπλήσιο με αυτό της Νάνας για όσους ξέρετε. Συνέχεια με ποδολαγνεία και μετά άρχισε ο πόλεμος.Άρχισε να χαιδεύται με ένα δονητη ενώ παράλληλα τον έτριβα στα βυζία της. Συνέχεια με πίπα σεμιναριακή, deepthroat,χτυπήματα στη γλώσσα, καραμέλωμα στα αρχίδια κλπ. Ο πούτσος μου ειχε γίνει σαν στυλιάρι, όπότε περάσαμε σε anal. Η τρυπούλα της είναι δουλεμένη αλλά απέχει πολύ από να την χαρακτηρίσεις πηγάδι, μου έσφιγγε τον πούτσο καλά. Την πήρα έτσι σε 3 στάσεις και στη συνέχεια αφού αλλάξαμε προφυλακτικό άρχισα να γαμάω μουνί. Σε όλο το γαμήσι η Μπέτυ συμμετείχε ενεργα, χωρίς βιασύνη και χωρίς καμία διάθεση ξεπέτας. Βογγαγε και ψιλοέβριζε, ενθαρύνοντας με να τη σφυροποπήσω ανελέητα καυλώνοντας με ακόμα περισσότερο.Κράτησα αρκετή ώρα,την πήρα σε 3-4 στάσεις ακόμα και έχυσα τελικά νομίζωντας ότι ο πούτσος μου εκρύγνυται. Κουβεντούλα για λίγη ώρα, ντουζάκι και άντε γεια
Συνοψίζοντας ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα στο χώρο. Η Μπέτυ είναι μια sexy καυλιάρα γυναίκα που σέβεται τα λεφτά του πελάτη, και η οποία αποτελεί για μένα κορυφαία επιλογή από εδώ και στο εξής.
Κατεβαίνοντας τις σκάλες ζήτησα νεράκι από την κυρία γιατί πραγματικά είχα εξουθενωθεί, ο συναγωνιστής που περίμενε πρέπει να κατάλαβε πόσο καλά είχα περάσει βλέποντας την χαμογελαστή μάπα μου. Αν πέρασε το ίδιο καλά με μένα σίγουρα και αυτός τέτοια έκφραση θα είχε φεύγοντας
Συνοψίζοντας ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα στο χώρο. Η Μπέτυ είναι μια sexy καυλιάρα γυναίκα που σέβεται τα λεφτά του πελάτη, και η οποία αποτελεί για μένα κορυφαία επιλογή από εδώ και στο εξής.
Κατεβαίνοντας τις σκάλες ζήτησα νεράκι από την κυρία γιατί πραγματικά είχα εξουθενωθεί, ο συναγωνιστής που περίμενε πρέπει να κατάλαβε πόσο καλά είχα περάσει βλέποντας την χαμογελαστή μάπα μου. Αν πέρασε το ίδιο καλά με μένα σίγουρα και αυτός τέτοια έκφραση θα είχε φεύγοντας
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού