Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 128 10
Γενική βαθμολογία

10.0
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Ειμαι πολυ χαρουμενος παιδια, γιατι στον ελεγχο μου πηρα ολο δεκαρια απο την δασκαλα μου την Αλινα. Γιαυτο δεν ηθελα να ειμαι αγνωμων και ετσι της εβαλα και εγω δεκαρια στο δικο της ελεγχο (βαθμολογια). Η αντικειμενικοτητα πηγε περιπατο αλλα δεν απεχει και πολυ απο την πραγματικοτητα. Παντα θα υπαρχουν περιπτωσεις που μπορουμε να κανουμε εξαιρεσεις.

Και μια απο αυτες ειναι η δασκαλα του σεξ, η μαστορισα των προκαταρκτικων, η κοπελλα που καλουπωνει το οργανο σου και του δινει σχημα μες τα βυζια της. Η ανυπερβλητη Αλιναρα που τωρα που γυρισε εχω την εντυπωση οτι ειναι καλυτερη απο ποτε. Τοσο εμφανισιακα πιστευω οτι εχει βελτιωθει, οσο και στα κολπα που κανει φαινεται να εχει τελειοποιηθει. Η ευγενικη και ντομπρα υπηρεσια μπορει να μην εντυπωσιαζει με την οψη της αλλα θεωρω οτι ειναι πολυ σωστη και φροντιζει να νιωθει ανετα οποιος μπαινει. Παρεπιμπτοντως η ξινη υπηρεσια εφυγε και μαλλον δεν θα ξαναρθει. Ευτυχως για μας...

Μπαινει λοιπον ολο χαμογελο και ναζι και αρχιζει τα γλειψιματα στο στηθος μου αφου προηγουμενως εχει απαλλαγει απο το σεξι κορμακι που φορουσε. Δεν θα σταθω στην εμφανιση γιατι αυτο που εκπεμπει ειναι πιο δυνατο απο την οποια ατελεια μπορει να εχει το κορμι της. Εχει την αυρα πραγματικης γυναικας που χρειαζεται πραγματικο σεξ και οχι ημιμετρα. Για αρχη καλουπωμα μες τις βυζαρες της και νιωθω να παιρνει μορφη ο ...πηλος. Σαν πλοιο που αλλοτε η πρυμνη του βουλιαζει στα κυματα και χανεται και αλλοτε καταφερνει να βγει στην επιφανεια ετσι και το οργανο μου επλεε στα φουρτουνιασμενα στηθη της σχεδον μισοπνιγμενο αλλα παντα ζωντανο και ροδοκοκκινο, αγωνιζομενο να σταθει στην επιφανεια αναμεσα απο τα θεορατα βυζια της. Σχεδον εκστασιασμενος παρακολουθουσα την συνεχη παλινδρομηση και ενιωθα την υπεροχη ζεστασια της να με τυλιγει. Στη συνεχεια κατεβηκε χαμηλα και αρχισε την περιποιηση των αρχιδιων με διαρκες ρουφηγμα και ελαφρυ δαγκωμα ετσι για να με καβλωσει περισσοτερο. Οταν καταλαβε οτι ειχα αρχισει να ηλεκτριζομαι σταματησε και ανεβηκε πανω μου. Υπεροχο κουνημα και σφιξιμο ετσι ωστε να νιωθω ολη την λεκανη της χωρις να ειναι καθολου αγαρμπη αλλα αντιθετως πολυ τρυφερη και ο ηλεκτρισμος να συνεχιζει να διαπερναει το κορμι μου. θελει ταλεντο να το κανεις αυτο. Γυρναμε μπροστα με αυτην απο κατω και σφιξιμο του κορμιου της πανω μου. Παλι πολυ γλυκεια διεισδυση με κουνημα της λεκανης της και πολυ εξουθενωτικο φιναλε.

Η κοπελλα ειναι τελεια και ξερει ακριβως τι πρεπει να κανει για να σε τρελλανει. Σηκωθηκα και παραπατουσα και αυτη να χαμογελα ξεροντας οτι και παλι με νικησε. Η πιο γλυκεια νικη... Για οσους ξερουν απλα αξεπεραστη. Εχει κοψει και το καπνισμα εδω και λιγο καιρο γιαυτο καλο ειναι να μην της το υπενθυμιζετε γιατι κρατιεται με νυχια και με δοντια να μην το ξαναρχισει. Και αυτο καλο νεο ειναι. Σουπερ για ακομα μια φορα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 13, 2011
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Υπηρεσίες
vaglis
Ενεργό Μέλος
41
Πόντοι:
616
Ανάφερε αυτήν την κριτική