Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 144 10
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Παρακίνημενος Από κάποιες κριτικές αλλά και από την περιέργεια σχετικά με τη χαμηλή τιμή (40) και τις υπηρεσίες που προσφέρονται (ελεύθερο στοματικό και 69) είπα να επισκέφτω για πρώτη φορά το εν λόγω ίδρυμα. Κατεβαίνω λοιπόν στο σταθμό του Κεραμικού και μετά από 5λεπτά περπάτημα να μαι στο 94. Ανεβαίνω πάνω και μου ανοίγει μια ευγένεστατη υπηρεσία. Μου επιβεβαιώνει την τιμή και τις προσφερόμενες υπηρεσίες κι εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται η Μόνικα. Μου άρεσε! Έχει καλό και αρμονικό σώματακι με ικανοποιητικό στήθος,ξανθά μαλλιά και αρκετά ωραίο πρόσωπο. Δεν το σκέφτηκα, έδωσα το 40αρι και πέρασα. Μόλις μπήκα στο δωμάτιο με πέριμεναν δύο εκπλήξεις, 1)το ολοστρόγγυλο κρεβάτι και 2) ο καθρέπτης στο ταβάνι. Ήταν κάτι που δεν ειχα ξαναδεί. Επίσης να προσθέσω ότι υπήρχε ντους ,σφράγισμενη πετσέτα ,τηλεόραση και αρκετά μωρομαντηλα. Γενικώς όλα καλά . Μετά από πέντε περίπου λεπτά καταφτάνει η κυρία. Ανταλλάσσουμε λίγες κουβέντες,όνομα,καταγωγή,επάγγελμα κλπ. και αμέσως ξεκινάμε δουλειά . Όπως καταλαβαίνετε δηλ. από προκαταρκτικά λίγα πράγματα. Μου σκουπίζει το πεος με μωρομαντηλο και το βάζει στο στόμα. Η πίπα της του 7. Με χέρι και χωρίς ποικιλία . Μονοτονη. Κάποια στιγμή της ζητάω 69. Εντάξει λέει αλλά χωρίς δακτυλα μέσα. Σύμφωνοι. Κάνω να τη γλυψω,ήταν τίγκα στην κρέμα. Ωστόσο συνέχισα επικεντρώνοντας στα εξωτερικά πιο πολύ σημεία. Τελικά το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν άργησε να έρθει . Ο μικρός είχε γίνει πύραυλος και επιθυμούσε διεισδυση. Μου πέρασε σκούφο και ξεκινήσαμε από ιεραποστολικό. Συνέχισαμε με πίσωκολλητο και μετά από λίγα λεπτά ήρθε το τέλος. Γενικά ήταν μια γλυκόπικρη εμπειρία με καλά και κακά στοιχεία. Π.χ. θα προτιμούσα πιο πολλά προκαταρκτικά, καλύτερη πίπα και λιγότερη κρέμα. Επίσης η Μόνικα έχει ένα μπλαζέ και αδιάφορο ύφος που μπορεί να παρεξήγηθει.Πάντως δεν έδειξε σημάδια βίασυνης, κι αυτό είναι στα υπέρ της. Θέλω να την τσεκάρω και δεύτερη φορά για να βγάλω πιο ασφαλή συμπεράσματα.Αν βελτιώσει αυτά που αναφέρω παραπάνω εχει τα φόντα να κάνει πρωταθλήτισμο. Θα ξαναπάω. Υ.Γ. Είναι η πρώτη Πόλωνεζα που πηγαίνω μετά από 14 χρόνια ενασχόλησης με το σπορ κι αυτό αξίζει να το αναφέρω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 13, 2011
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Υπηρεσίες
irkanos
Ενεργό Μέλος
122
Πόντοι:
230
Ανάφερε αυτήν την κριτική