Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 393 10
Βριλησσού 55
Hot
Sex Studio
352466
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Επίσκεψη Δευτερα βραδακι στο γνωστό -ανακαινισμενο- στούντιο του "βουνού". Αψογη και ευγενική υποδοχή, όπως πάντα, και περνάω γρηγορα στο δωματιο,μετα την κατάθεση της γνωστής ταρίφας (50αρικο). Ελάχιστη αναμονή και είσοδος της μελαχρινής κοπέλας. Τζόη το όνομα της, όνομα και πράγμα όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια!Καταγωγή από τπο Βουκουρέστι και πολύ ευγενική και ζεστή απ' το ξεκίνημα. Εδειξε να εκπλήσσεται που δε με ηξερε γιατι δε ζήτησα να την δω πριν περάσω (είχα δει φωτό της). Ξεκινήσαμε σχεδόν αμέσως αλλά όχι βιαστικά. Πολύ καλά προκαταρκτικα (με αμοιβαία συμμετοχή...νομίζω ότι τη ...ζεστανα κι εγώ!), χαλαρή διάθεση, όχι πολλές ακρότητες αλλά αργό και απολαυστικό σεξ σε διαφορες στάσεις και πολύ καλό τελείωμα με πολλά πολλά χαμόγελα ικανοποίησης κι απο τις δυό πλευρές..."Mε χαλάρωσες" μου ειπε και θα έλεγα οτι μου φάνηκε 100% ειλικρινής. Πριν αφήσει το δωμάτιο, μιλήσαμε για 2-3 λεπτά για Ρουμανία κλπ.
Από τις λίγες φορές που έφυγα τόσο ανανεωμένος και ανεβασμένος μετά από τετοια συνάντηση, πραγματικά ευχάριστη έκπληξη η Τζόη, ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μου. Θα ήθελα να τονίσω όλα αυτά τα απόλαυσα, χωρίς η γλυκια ρουμάνα, να έχει την εμφάνιση μοντέλου. Μέτριο προς κοντό ανάστημα, η εμφάνιση της ήταν περισσότερο κοριτσιού της διπλανής πόρτας, με τις καμπύλες και τα πιασίματά της, αλλά να που πολλές φορές (έστω κι αν οι κρίσεις ειναι υποκειμενικές) το περιεχόμενο μετράει και όχι το περιτύλιγμα. Πραγματικά πολύ καλή εμπειρία, που αν και πρωτη φορά ήταν σχεδόν gfe και δεν κρύβω ότι ήδη περιμένω με αδημονία την επόμενη φορά...Σ' ευχαριστώ Τζόη, ήσουν σούπερ στην...πρεμιέρα!. Συστήνεται ανεπιφύλακτα στους φανς των gfe καταστάσεων και σιγουρα αξίζει μια δοκιμή.
Από τις λίγες φορές που έφυγα τόσο ανανεωμένος και ανεβασμένος μετά από τετοια συνάντηση, πραγματικά ευχάριστη έκπληξη η Τζόη, ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μου. Θα ήθελα να τονίσω όλα αυτά τα απόλαυσα, χωρίς η γλυκια ρουμάνα, να έχει την εμφάνιση μοντέλου. Μέτριο προς κοντό ανάστημα, η εμφάνιση της ήταν περισσότερο κοριτσιού της διπλανής πόρτας, με τις καμπύλες και τα πιασίματά της, αλλά να που πολλές φορές (έστω κι αν οι κρίσεις ειναι υποκειμενικές) το περιεχόμενο μετράει και όχι το περιτύλιγμα. Πραγματικά πολύ καλή εμπειρία, που αν και πρωτη φορά ήταν σχεδόν gfe και δεν κρύβω ότι ήδη περιμένω με αδημονία την επόμενη φορά...Σ' ευχαριστώ Τζόη, ήσουν σούπερ στην...πρεμιέρα!. Συστήνεται ανεπιφύλακτα στους φανς των gfe καταστάσεων και σιγουρα αξίζει μια δοκιμή.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού