Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 218 10
Βριλησσού 42
Hot
Sex Studio
281305
Γενική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Επίσκεψη κάποιο βράδυ του Φεβρουαρίου, όπου η Ρομίνα είχα δει οτι είχε βραδυνή βάρδια. Κανονίζω να είμαι εκεί 12 παρά ώστε να την χαρώ πρώτος αλλά τελικά ήρθα δεύτερος. (υπάρχει ανταγωνισμός τελικά) σκέφτηκα ότι δεν πειράζει, τουλάχιστον θα έχει ζεσταθεί...
Δεν την είχα ξαναδεί και ομολογώ ότι αρκετά καλή εμφάνιση, ένα κλικ κάτω από Ιζαμπέλα στη Κροκεών(αυτά είναι γούστα όπως έχουμε πει). Παράβολο των 50 και μέσα...τυπική πίπα, σχετική συμμετοχή, λίγο γλύψιμο στα δαχτυλάκια του ποδιού, αλλαγές 3 στάσεων και χύσιμο...μπράβο έχασες ένα πενηντάρικο. Τουλάχιστον προσδιόρισα ότι θεωρώ ως βάση απόδοσης και εμφάνισης την Ρομίνα. Δεν θα την ξαναέπαιρνα καθώς δεν είδα συμμετοχή στο βαθμό που έχω διαβάσει από άλλους συναγωνιστές.
Πάντως επειδή έχω βάλει 3 κριτικές, και οι 3 ήταν αρνητικές έως μέτριες, θα με θεωρείτε περίεργο. Όμως θα ακολουθήσουν άλλες 3 με κοπέλες που έσπρωξα πολλά...
Δεν την είχα ξαναδεί και ομολογώ ότι αρκετά καλή εμφάνιση, ένα κλικ κάτω από Ιζαμπέλα στη Κροκεών(αυτά είναι γούστα όπως έχουμε πει). Παράβολο των 50 και μέσα...τυπική πίπα, σχετική συμμετοχή, λίγο γλύψιμο στα δαχτυλάκια του ποδιού, αλλαγές 3 στάσεων και χύσιμο...μπράβο έχασες ένα πενηντάρικο. Τουλάχιστον προσδιόρισα ότι θεωρώ ως βάση απόδοσης και εμφάνισης την Ρομίνα. Δεν θα την ξαναέπαιρνα καθώς δεν είδα συμμετοχή στο βαθμό που έχω διαβάσει από άλλους συναγωνιστές.
Πάντως επειδή έχω βάλει 3 κριτικές, και οι 3 ήταν αρνητικές έως μέτριες, θα με θεωρείτε περίεργο. Όμως θα ακολουθήσουν άλλες 3 με κοπέλες που έσπρωξα πολλά...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 16, 2011
Όνομα κοπέλας
Ρομίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού