Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 364 10
Sex Studio 414877
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Με τη Νίκη έχω πάει αρκετές φορές και στη Βούρβαχη και στην Κωνσταντινουπόλεως 61. Ηλικιακά θα την τοποθετούσα κοντά στα 40 ενώ από άποψη υπηρεσιών θα έλεγα ότι είναι πολύ εξυπηρετική και υπομονετική διαθέτοντας μακράν τα καλύτερα βυζιά της αγοράς. Μιλάω ως βυζολάτρης που αναζητώ το καλό βυζί. Είναι πεντακάθαρη, με απίστευτο δέρμα, αριστοκρατικό αλλά και καυλιάρικο πρόσωπο, πολύ ωραίο - σχεδόν "γλυμένο" μουνί με piercing κοντά στη κλειτορίδα και απαλό ροζ χρώμα, κωλάρα (όχι μοντέλου αλλά κωλάρα πάντως χωρίς κυτταρίτιδες και αηδίες με τέλεια απτική αίσθηση) ενώ δεν ξεχνάω και την τέλεια μυρωδιά της. Κατά τα άλλα, έχει καλά προκαταρκτικά, με παίξιμο με τις βυζάρες και με τρίψιμο πεοκεφαλής στις ζουμερές ρώγες της ενώ εκτελεί και μία διόλου άσχημη (αλλά όχι αξέχαστη) πίπα (δεν γλύφει μπάλες). Εμένα πάντα με κάνουν κάγκελο οι βυζάρες της... Το μόνο μείον που διαπίστωσα σε αυτήν την τελευταία μου επίσκεψη είναι ότι η τύπισα επαναπαύτηκε και έκανε κοιλίτσα... Όπως και να έχει, για να της βγάλω κόκκινη κάρτα πρέπει η κοιλιά της να μεγαλώσει πολύ περισσότερο αφού όλα τα υπόλοιπα αποζημιώνουν. Πάντως πρέπει να το προσέξει. Με ποδοσφαιρκούς όρους, θα την χαρακτήριζα σταθερής απόδοσης χωρίς επικίνδυνα σκαμπανεβάσματα (κάτι σαν τον παλιό ποδοσφαιριστή Τζόρτζεβιτς του Ολυμπιακού). Είναι στα στάνταρ μου. Να σημειώσω ότι είναι η δεύτερη κριτική που γράφω για τη Νίκη και ελπίζω να δημοσιευτεί αφού η πρώτη δεν δημοσιεύτηκε ποτέ. Δεν ξέρω γιατί, δεν φαντάζομαι εσκεμμένα, απλώς βλέπω ότι κάτι παίζει με τις κριτικές του συγκεκριμένου studio. Σαν να έχουν μπερδευτεί.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 06, 2011
Όνομα κοπέλας
Νίκη
Υπηρεσίες
Μέλος
8
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια