Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 364 10
Sex Studio
414883
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Τον τελευταίο χρόνο τρία είναι τα δυνατά ονόματα, όλα ισάξια (τις κατατάσσω στην 1η θέση), αν και διαφορετικές μεταξύ τους στην εμφάνιση αλλά κυρίως σαν στυλ και σαν χαρακτήρες. Το ένα από αυτά είναι η Βαλεντίνα από την Τσεχία. Αναζητείστε σε άλλη κριτική το 2ο όνομα. Δεν θα γράψω προς το παρόν για το 3ο. Η Βαλεντίνα λοιπόν έχει καμπύλες, πλούσιο ΦΥΣΙΚΟΤΑΤΟ στήθος, πανεμορφο κάτω σύστημα με πολύ καλή αίσθηση, ωραίο δέρμα, νόστιμο πρόσωπο. Φαίνεται να κατέχει τις βασικές στάσεις (κλασική, 4, από πάνω, ισπανικό, κτλ.), για .....ειδικές δεν ξέρω. Πολύ καλό στοματικό! Επίσης είναι υπεύθυνη στη δουλειά της όσον αφορά την καθαριότητα και την προσοχή. Εϊναι turbo γυναίκα. Δυναμική και γεμάτη ενέργεια, με αρχές, δείχνει να μην μπορείς να την πιάσεις από πουθενά, αλλά κατά βάθος μοιάζει καλό παιδί και πλακατζού. Πρόκειται για ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ. Θα ευχαριστηθεί κανείς πραγματικά μόνο εάν είναι των ιδίων κυβικών (ΔΕΝ εννοώ από πλευράς σωματότυπου! – θέλει να ξέρεις από γυναίκες). ΔΕΝ έχει ψεύτικη και φτιαχτή διάθεση που γενικά επικρατεί, ποιός πιστεύει ότι η πραγματική διάθεση ΔΕΝ είναι σπανιότατη? ΔΕΝ έχει αναλογίες μοντέλου όσον αφορά το ύψος, ΔΕΝ είναι skinny μάλιστα τελευταία έχει πάρει και 2-3 κιλά που θέλει να τα χάσει. ΔΕΝ είναι κοριτσάκι ..... 21 Μαίων. Α, να μην ξεχάσω: βοηθάει και ο χώρος δουλειάς.
Δεν θα γράψω άλλα, ο καθένας μπορεί να τα βρει μόνος του. Απλώς έχει τα στοιχεία που μού αρέσουν γι αυτό και την έχω στην κορυφαία τριάδα. Μπορεί να τη θεωρήσει κανείς στανταρ καθώς κάποια άλλα ονόματα που ακούγονται ως δυνατά απογοητεύουν (Δεν θέλω να γράψω αρνητικές κριτικές για καμιά). Προφανώς η γνώμη μου είναι απόλυτα υποκειμενική.
ΥΓ! Ημερομηνία ενδεικτική (δεν θυμάμαι).
ΥΓ2. Βαθμολογία: όχι πραγματική, δεν μού επιτρέπει το σύστημα μεγαλύτερη!
Δεν θα γράψω άλλα, ο καθένας μπορεί να τα βρει μόνος του. Απλώς έχει τα στοιχεία που μού αρέσουν γι αυτό και την έχω στην κορυφαία τριάδα. Μπορεί να τη θεωρήσει κανείς στανταρ καθώς κάποια άλλα ονόματα που ακούγονται ως δυνατά απογοητεύουν (Δεν θέλω να γράψω αρνητικές κριτικές για καμιά). Προφανώς η γνώμη μου είναι απόλυτα υποκειμενική.
ΥΓ! Ημερομηνία ενδεικτική (δεν θυμάμαι).
ΥΓ2. Βαθμολογία: όχι πραγματική, δεν μού επιτρέπει το σύστημα μεγαλύτερη!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού