Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 412 10
Κασσάνδρας 3
Hot
Sex Studio
369887
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Ο τίτλος της κριτικής μου τα λέει όλα . Στο τέλος βρέθηκα να παίζω μακακία. Αλλά ας τα δούμε από την αρχή . Είπα κι εγώ για πρώτη φορά να επισκέφτω το εν λόγω στούντιο. Ανεβαίνω πάνω και με υποδέχεται μια ευγένεστατη υπηρεσία. Μετά από λίγο εμφανίζεται και η κοπέλα . Αστέρι ! Πολύ καλό σώμα με αρκετά μεγάλα βυζιά και ωραία επιδερμίδα. Έδωσα το πενήνταρι και πέρασα. Το δωμάτιο καλό με ντους αλλά με ένα μειονέκτημα, δεν έχει τηλεόραση. Τέλος πάντων σε λίγο έρχεται και η κοπέλα ,η οποία καταγεται από Ρουμανία. Φάνηκε προσχαρη και ξεκίνησε κάποια υποτυπώδη προκαταρκτικά με φιληματα στο στήθος. Άμ δε, ο μικρός δεν σήκωνοταν με τίποτα. Κατάλαβα ότι μάλλον δεν υπάρχει χημεία μεταξύ μας. Ξεκίνησε μια άθλια πίπα τραβόντας το πεος όπως ο σκύλος τραβάει ένα κομμάτι κρέας . Καμία τεχνική. Χωρίς λοιπόν να έχει σκλήρυνει επιχείρησα ένα πίσωκολλητο και μετά ιεραποστολικό,αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Έτσι κατέληξα στη δοκιμασμένη χειροκίνητη λύση ενώ η κύρια μου φιλούσε το στήθος. Έτσι έλαβε τέλος η ταλαιπωρία και για μένα και για κεινη. Εντάξει μη ρίξω όλες τις ευθύνες πάνω της, αν και όπως διάβασα μη άλλος συναγωνίστης είχε παρόμοια εμπειρία,γιατί κι εγώ ήμουν λίγο κουρασμένος. Όμως υπήρχε περίπτωση να επισκέφτω π.χ. την Αλίνα ή την Μπεττυ και να μη τελείωσω φυσιολογικά? Κλείνοντας θα έλεγα ότι η μόνη ευχάριστη ανάμνηση που μου έμεινε ήταν η έκπληξη της όταν της είπα την ηλικία μου ,αύριο έχω γενέθλιά, κι εκείνη μου απάντησε πως μοιάζω 15 χρόνια νεώτερος.(Μου το λένε κι άλλοι αυτό ).
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 11, 2011
Όνομα κοπέλας
Ραμόνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού