Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 261 10
Γενική βαθμολογία

4.0
Εμφάνιση κοπέλας

3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Πρόλογος: Είμαι μέλος του φορουμ για πάνω από 2 χρόνια και τώρα αξιώθηκα να κάνω και να γράψω μία σειρά από κριτικές για διάφορες κοπέλες.
Κανόνισα τις δουλειές μου τη Τετάρτη ώστε γύρω στις 12:00 το μεσημέρι να είμαι ελεύθερος για επίσκεψη στο studio στη Scarlet καθώς τη βρήκα πάρα πολύ ελκυστική στις φωτογραφίες της. Παρκάρισμα σχετικά εύκολο στους πίσω δρόμους και είσοδος. Η τσα2 πάρα πολύ ευγενική, όμως εκείνη την ώρα το κατάστημα είχε παραλαβή τροφοδοσίας σε νερά, σαπούνια και χαρτιά και ενώ η τσα2 μου έλεγε το πρόγραμμα η Scarlet με τον ντιλιβερά γέλαγαν και φώναζαν σε υπερβολικό βαθμό, τόσο που η τσα2 σταμάτησε να μου λέει το πρόγραμμα πήγε μέσα στη κουζίνα τους πάτησε ένα, δύο βρισίδια και γύρισε και ζητώντας μου συγνώμη άρχισε από την αρχή να μου λέει πρόγραμμα και τιμές. Λόγω φωτογραφιών μου είχε φανεί ότι η Scarlet είναι γυναικάρα, σχετικά γεμάτη και περιποιημένη. Ακούγοντας ότι προσφέρει και πρωκτικό σκέφτηκα ότι πάει το 100ρικο, θα το δώσω........όμως...εμφανίστηκε η κοπέλα.
Την έχετε δει στις φωτογραφίες; ε λοιπόν καμία σχέση. Ψηλή είναι όντως, αλλά είναι καστανή προς το ξανθό όχι μελαχρινή-καστανή ΑΛΛΑ το κυριότερο η κυτταρίτιδα ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ξεκινάει 5cm πάνω από το γόνατο και φτάνει στα κωλομέρια. Ηταν δε τόση η έκπληξη μου αντικρίζοντας το αίσχος μπρόστά μου που δεν μπόρεσα να δω το πρόσωπο της. Λοιπόν η κοπέλα για εμένα δεν άξιζε ούτε για 50 ευρώ, ίσως 20 στη φυλής ή Μεταξουργείο με 2-3 ποτά και πολλές καύλες, αλλιώς καλύτερα σπίτι με το πουλί στο χέρι. Έφυγα λοιπόν και έκανα υπομονή μέχρι την Πέμπτη 10/3/2011 για άλλο λόγο, που θα διαβάσετε σε άλλο στούντιο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 09, 2011
Όνομα κοπέλας
Scarlet
ironman1979
Μέλος
7
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια