Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 306 10
Sex Studio 580475
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Χθες το πρωί αποφάσισα να γνωρίσω την Σύλβια καθώς οι φωτογρφίες της και οι καλές κριτικές της μου είχαν εξάψει την φαντασία. Επισκέφτηκα λοιπόν το μαγαζί κατά τις 11 - 12 το πρωί. Η υπηρεσία ευγενέστατη και πολύ κατατοπιστική. Εμφανίστηκε η Σύλβια χαμογελαστή με φοβερό σαλονάρισμα και πολλά υποσχόμενο βλέμμα. Παρατήρησα ότι οι τιμές στα έξτρα προγράμματα είναι μειωμένες κατά περίπου 10 ευρώ και αυτό ήταν πολύ δελεαστικό, αλλά προτίμησα το απλό πρόγραμμα λόγω πρώτης μου φοράς με την κοπέλα. Το δωμάτιο πεντακάθαρο (ίσως κι επειδή ήταν πρωί). Επί του πρακτέου:
Η Σύλβια είναι όπως στις φωτογραφίες λεπτή με όμορφα στήθη και εκπληκτικό κωλαράκι, μακριά μαύρα μαλλιά (το απόλυτο φετίχ μου), λίγο σκληρά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο που όμως προσδίδουν έναν τόνο προστυχιάς και δένουν πολύ όμορφα με τα μεγάλα της μάτια. Είναι πολύ ευγενική, χαμογελαστή και σέξι. Πιάσαμε μια κουβεντούλα γνωριμίας όσο επιδιδόμασταν σε τριψίματα και φιλιά. Τα προκαταρτικά της είναι αρκετά και πολύ καυλωτικά ενώ σε αφήνει ελεύθερο να εκφραστείς όπως θέλεις. Εκπληκτικό στοματικό (γλύψιμο σε όλο το μήκος, παιχνίδια με την γλώσσα, deepthroat, κοίταγμα στα μάτια), που κράτησε αρκετή ώρα. Τα προκαταρτικά της και η ομορφιά της με άναψαν τόσο που κάναμε μόνο μια στάση, κατά την οποία η κοπέλα συμμετείχε ικανοποιητικά χωρίς ψευτοβογγητά και τέτοια.
Με λίγα λόγια εξαιρετική περίπτωση τόσο gfe όσο και pse που μια φορά δεν αρκεί, γι αυτό επιφυλάσσομαι να την ξανασυναντήσω σύντομα για να πάρω περισσότερη γεύση.
Κουκλίτσα Σύλβια σε ευχαριστώ πολύ!
ΥΓ. ποτέ δεν έχω μείνει ανικανοποίητος από τα κορίτσια του εν λόγω μαγαζιού.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 09, 2011
Όνομα κοπέλας
Σύλβια
Μέλος
Εγγραφή:
8 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού