Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 168 10
Sex Studio
166419
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
ειχα διαβασει καποιες κριτικες για την ρεμπεκα...και απ οτι λεγαν τα καρντασια εχει ωραια εμφανιση οποτε πηγα να την δω με σκοπο αν μου κανει το κλικ να μπω....ψηλη κοπελιτσα με 2αρι νομιζω βυζι....μακρυ μαλλι μαυρο...ωραιο πατο...και λιιιγο κοιλιτσα..ωραια κοπελιτσα εν τελει...επιλεγω το γυμνο..καθωε ειμαι φαν του γυμνου...και μου φερνει η τσατσα πετσετα κ μου λεει κανε ενα ντουζακι αν θεσ...πρωτη φορα μου το χει πει τσατσα αυτο..κ πρωτη φορα εκανα ντουζ σε ντελο...η κοπελλα μπαινει μεσα αρκετα ευδιαθετη..ημουν λιγο επιφυλακτικος γιατι ηταν 7και 20 αλλα ηταν χαμογελαστη κ με ορεξη...ξεκιναει γλυψιμο γορες κτλ..παιξιμο πουτσας φιλακια στο λαιμο κτλ..επειτα τον παιρνει στο στομα για γυμνο..παιδια η κοπελα εδωσε ρεσιταλ...επιπεδα σιμονας....πολυ καλη κ πολυ φιλοτιμη..εκκανε 3 γυρους καραμπαλικινκ και τα ρουφουσε ολα στο στομα της ενω ταυτοχρονα επαιζε τον γρυλο με το χερι της...πολλα ντιπ και πολυ οραια πιπα με χωρις καθολου δοντι κ μεγαλης διαρκειας..και εδω ερχεται το καλυτερο...ειχα αρκετο καιρο για να μην πω χρονια...να μου περασει τανα την καποτα με το στομα και οχι καλτσα στυλ...μπραβο της...τον πηρε λιγες φορες ακομα μεσα της κ μετα ανεβηκε πανω μου...φιλοτιμα κουνηματα και δυνατα..χωρις ιχνος βαρεμαρας βιασυνης η κατι αλλλο...αλλα δυστυχως δεν μπορεσα να δοκιμασω αλλη σταση γιατι με τελειωσε εκει....ωραιο ηταν που τον εβγαζε απο το μουνι της ενω ειχα τελειωσει...κ με ρωτουσε αν της αρεσα κτλ..οτι πρωτη φορα πηγα..και γενικα κουβεντουλα...μπραβο της απο μενα το εβγαλε το μεροκαματο της πολυ καλη....θα ξανατιμηθει προφανως.....
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού