Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.3 7 10
Γενική βαθμολογία

4.2
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
θα ειμαι ξεκαθαρος παιδια .....αμα θελετε μα μαμισετε ενα κομοδινο..καντε το και στο σπιτι σας ευκολο ειναι...και ποιο οικονομικο !!!μπενω στο στουντιο ορεα ησιχια κανεις πελατης.καλος την παολα 2 μετρα μουνι εδω ειμαστε λεω πανω στους ντακους γιαλινα παπουτσια της.μπενω στο δωματιο και περιμενω.να και η παολα εχω παρει το φουλ προγραμα 100 ευρω με κωλο κτλ...γενικος εχω μανια να μου περνουν πιπα στα ορθια την θελω στα γονατα την γκομενα(ειμαι παραξενος..??)οχι κατσε και ξαπλωσε και μην κουνιεσε η κορασιδαΧμμμ;α...... λεω εγω δεν εφερα αντηρηση στην τιμη?????τρωει μια ξενερα και καθετε στα γοντα.καλυτερα να μου την ειχε κανει στο κρεβατη.ΑΕΡΟΠΙΠΑ.....!!!!της λεω κοιταμε με της ματαρες σου με φτιαχνει περισοτερο τα εκλεινε χυροτερα...χα χα χα τι να πω....???ξαπλονουμε παω να της καρφοσω το μουνακι οχι λεει μονο κολο πληρωσες Θυμόςθα τρελαθουμε τελειος???τη ειναι αυτα που τα εχουν ακουση..????για να μην τα πολυλογω στα τεσσερα και ξεκολιασμα μωρε ειχε βαλει το κεφαλι αναμεσα απο τα μαξηλαρια σαν τις στροθοκαμηλους και κατη ηχους αχ βαχ ενω εγω ειμουνα στην σπηλια ΝΤΑΒΕΛΗ...??προς τη τοση υποκρισια ρε πουστη..??και το αποκοριφομα κανω σταση μισο λεπτο και μου λεει τελειωσες μωρο μου...!!!την βαζω απο πανο ....και με πλατη και δωσε..ΔΕΝ πηγενα καλυτερα γυμναστιριο να συκωσω βαρη..κουνησου λιγο βρε ΚΟΜΟΔΙΝΟ.....!!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 25, 2011
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Μέλος
7
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού