Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 67 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ο τιτλος πιστεύω τα λέι όλα .... παρεπιπτωντος εχουν και ενα σκυλακι στο σαλονακι με το ίδιο όνομα ΚουλΚουλ !

Δίνω το παράβολο των 40 euros και μετα απο πολυ λιγο καθως δεν είχε κόσμο έρχεται η Νατασσα αρκετά ευδιάθετη, πεντακάθαρη και όπως πάντα μοσχοβολούσε και φορούσε τις καυλιάρικες ασπρές μπότες της και μικροσκοπικά άσπρα εσώρουχα. Αφου ανταλλαξαμε λιγες κουβεντες με ξαπλωνει και αρχιζει χαδια στο λαιμό , φιλιά στο στήθος που ανταπέδωσα με γλυψιμό και ρουφηγμα της υπεροχης ρωγας της και δαχτυλάκι...Στη συνεχεια αρχισε να κατεβαινει ολο και πιο χαμηλα φιλωντας με παντου και κοιτωντας με με ενα πονειρο βλεμαΝτροπήΝτροπή ακολουθησε καλο τριψιμο της πουτσας στο στηθος της που αν και πλαστικο πολυ καλο στην αφη, και πολυ καλο καραμελωμα αρχιδιων οπου πέρνει αρίστα 10! τα μουλιασε στην κυριολεξια , και προσπαθούσε να τα βάλει ολόκληρα στο στόμα ,μια το ένα μια το άλλοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο

με αυτά όπως ήταν φυσικό μου έγινε τούρμπο ακολούθησε πέρασμα καπότας και μια πολύ καλή υγρή πίπα με αρκετές δόσεις deepthroat . Φτανόντας σχεδόν στο όριο την σταματήσα και έλαβε στάση για ιεραποστολικό με πολύ καλή συμμετοχή από μέρους της με κραυγούλες που καθώς επιταχύνα γίνονταν όλο και πιο έντονες και τύλιγμα και σφυξιμο των ποδιών της ανάμεσα μου!

Χωρίς να βγάλω την πούτσα την γυρνάω στο πλάιο oπού βάρεσα για αρκετή ώρα και στη συνέχεια στα 4 . Ακολουθως ανεβηκε από πάνω μου όπου φάνηκε ιδαιέτερα ακούραστη και ότι το κατέχει !!!

Με δικια μου προτροπή την σταματίσα για πίπα οπού ύστερα από λίγο τέλιωσα στο στόμα της (με καπότα ).

Τέλος αφού μου έβγαλε την καπότα ακολόυθησαν χαδάκια μιλήσαμε λίγο και με αποχαιρέτισε φιλώντας με με τον ρώσικο τρόπο Μεγάλο χαμόγελο .

Το μόνο αρνήτικο είναι ισώς η όχι τόσο καλή αίσθηση του μουνιού λογώ κρέμας αλλά αυτό γίνεται στις περισσότερες κορασίδες του αθλήματος...Γενικώς προτείνεται ανεπιφύλακτα και θα την ξανατιμήσω στο μέλλον σε καλύτερο πρόγραμμα !Κουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 26, 2011
Όνομα κοπέλας
Νατάσσα
DOGBABY
Σεβαστός
13
Πόντοι:
1.225
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια