Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 38 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επειδή της το είχα υποσχεθεί από προηγούμενη επίσκεψη και δεν το κανα και σαν ευαίσθητος χαρακτήρας αισθάνομαι άσχημα αποφάσισα σήμερα να το κάνω μια μικρή και συνοπτική περιγραφή πρόσωπο μέτριο εως πολύ μέτριο σώμα καλό με μικρό σχετικά βυζί αλλά μια απίστευτη κωλάρα.
Η γυναίκα όμως μέσα στο δωμάτιο τόχει πραγματικά και σχέτιζεται να εξυπηρετήσει τον πελάτη εγω την έχω επισκευθεί (όποτε ανεβαίνω Λάρισα για δουλειά) ήδη 4 φορές και κάθε φορά περνάω και καλύτερα.
Χτες ξεκίνησε κλασικά με φιλιά και γλυψίματα σε όλο το σωμα συμπεριλαμβανομένων και των @@ με ταυτόχρονη ισπανική πράγμα που με καβλώσανε αφάνταστα συνέχισε με πολύ βαθιά πίπα χωρίς χέρια πολύ υγρή κι όταν κατάλαβε οτι έφτασα στα όρια μου ανέβηκε από πάνω στην αρχή πρόσωπο με πρόσωπο και μετα ανάποδα με θέα την κωλάρα της κι εγώ άρχοντας ξάπλα συνέχεια κι όλα τα έκανε αυτή όπου κι όταν ανέβασε ρυθμούς τα δωσα όλα χτες ειλικρινά ήτανε από τα καλύτερα γαμίσια που έχω κάνει ξεπερνώντας και μαιτρ μιλφάκια της Αθήνας.
Η γυναίκα παιδιά το χει είναι απίστευτη εγώ προσωπικά όποτε πήγα κι ας ήμουνα κομμάτια από την δουλειά πέρασα φανταστικά το απολαμβάνει αυτό που κάνει δεν ξέρω αν είναι με όλους έτσι αλλά χτες που άκουσα τον προηγούμενο συναγωνιστή από μένα κι αυτός πέρασε φανταστικά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 11, 2011
Όνομα κοπέλας
Λαρίσα
Υπηρεσίες
Νέο Μέλος
4
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Φανούρης Τζούρας