Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Για να δικαιολογήσω τον τίτλο της κριτικής, θα πω ότι περισσότερο είχα καυλώσει με τις φωτο της Ντιάνας παρά με την συμπεριφορά της, που ήταν αρκετά τυπική. Αλλά θα τα πάρω με τα πράγματα ένα ένα.

Η κυρία στην υπερεσία δεν ήταν αγενής, αλλά δεν μου γέμισε το μάτι, παρόλο που μου προσέφερε κι ένα αναψυκτικό.

Ο χώρος καθαρός, αλλά σχετικά μικρός. Ιδιαίτερα αν τον συγκρίνεις και με άλλα στούντιο. Δεν έχει ατομικές ντουζιέρες, αλλά κλασσικά μπορείς να πλυθείς στην κεντρική τουαλέτα.

Η εμφάνιση της κοπέλας: Πληθωρική και με προσόντα για ισπανικό(70 ευρώ έδωσα για το συγκεκριμένο πρόγραμμα). Το πρόσωπο ούτε ζέστη, ούτε κρύο, αλλά περισσότερο γιατί δεν χαμογελούσε με δική της πρωτοβουλία, αλλά μόνο όταν το ξεκινούσα εγώ κι εδώ κολλάει το "Χαμογελάτε, είναι μεταδοτικό"(μια παλιότερη εκπομπή του Α.Μικρούτσικου). Ξανθιά και εύσωμη. Υπάρχουν φωτο σε άλλο σάιτ, αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται να γράψω τον σύνδεσμο, οπότε το αφήνω καλύτερα.

Το πάρκινγκ χάλια, αν κι έχει πάρκινγκ με πληρωμή ακριβώς από έξω, αλλά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ για το αν έχει ελεύθερες θέσεις, καθώς πάω με μηχανή. Πάντως με αυτοκίνητο μάλλον κατά τύχη θα βρεις εκεί κοντά.

Επί του πρακτέου τώρα. Μπήκε μέσα και την ρώτησα αν έχει φέρει λιπαντικό. Με ρώτησε -"Λαδι;" και στην καταφατική μου απάντηση έφυγε από το δωμάτιο και γύρισε με το λάδι. Εν τω μεταξύ, λίγο πριν ανοίξει η πόρτα και μπει η κοπέλα μέσα, δεν ακούστηκε τίποτα, ενώ συνήθως ακούω τα βήματα της κοπέλας, οπότε σκέφτηκα Νίτζα είναι και δεν κάνει καθόλου θόρυβο;Χμμμ;Μεγάλο χαμόγελοΓια προκατακτικά με χάιδεψε και με φιλούσε στο στήθος μου και στην κοιλιά, ενώ εγώ της έγλειφα τους μαστούς. Ήμουν πολύ ερεθισμένος και της ζήτησα να αρχίσει το στοματικό, οπότε το τοποθέτησε προσεκτικά και άρχισε. Την περισσότερη ώρα χωρίς χέρια και με μένα να δίνω ρυθμό, όπως ήμουν ξαπλωμένος ανάσκελα. Όχι σπρώχνωντας το κεφάλι της, αλλά κουνώντας την λεκάνη μου παλινδρομικά. Από δική μου προτροπή της είπα να αρχίσουμε το ισπανικό. Βγάλαμε το προφυλακτικό και ήρθε από πάνω μου και κουνιότανε και αυτή κι εγώ, αλλά επειδή όταν είμαι εγώ από πάνω και η κοπέλα ξαπλωμένα ανάσκελα, τότε είναι πιο καυλωτικό, της είπα να αλλάξουμε στάση κι έτσι έγινε. Δεν κράτησε πολύ ώρα η 2η στάση του ισπανικού κι έβγαλα αρκετό άσπρο υγρό. Να σημειώσω κιόλας πως στα πικάντικα λόγια μου δεν απαντούσε και η μόνη συμμετοχή της ήταν τα αληθοφανή βογγητά της.

Συμπερασματικά, πέρασα καλά γιατί είχα καυλώσει από τις φώτο, οι οποίες βέβαια δεν διέφεραν από την πραγματική εικόνα της(δεν είχα δει το πρόσωπό της). Με την συμπεριφορά της δεν με κέρδισε και δεν νομίζω να την ξανατιμήσω. Να σημειώσω κιόλας πως μόλις τελείωσα, έφυγε, αφού με ρώτησε απλώς -"Εντάξει;" κι εγώ απάντησα θετικά.

Αυτά από εμένα και καλές τσάρκες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 22, 2011
Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
Υπηρεσίες
Poetjokey
Ενεργό Μέλος
41
Πόντοι:
990