Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 393 10
Sex Studio 352466
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να είχα κάνει!

Την έψαχνα καιρό αλλά δεν την έβρισκα.Μπορεί να έψαχνα και σε λάθος μέρη Money Mouth

Σήμερα Κυριακή πρωϊ μπόρεσα και απάλαχτηκα από κάποια "βάρη" και συνάντησα τη Λάουρα.

Η Λάουρα μια ξανθιά κουκλάρα!Σωματότυπος εντυπωσιακός όπως τον θυμόμουν!Στήθος μεγάλο,με φοβερή ρόγα και έτοιμο να το προσφέρει προς τέρψην!Ο κώλος της απλά συμπληρώνει αρμονικά το ήδη υπάρχον εντυπωσιακό σύνολο!Τέλειος,αισθησιακός και ερεθιστικός σωματότυπος Μεγάλο χαμόγελο

Η κυρία επί της υποδοχής με οδήγησε στο δωμάτιο που προς μεγάλη μου έκπληξη έχει ανακαινιστεί με την τποθέτηση μιας ντουσιέρας!Χρειαζόταν και φυσικά το χρησιμοποίησα αφού παρέλαβα μια καθαρή πετσέτα!

Ήδη από το ντους είχα προθερμανθεί και περίμενα τη Λάουρα-sex machine!Τα προκαταρκτικά της τέλεια.Όλα τέλεια μου φαίνονται με αυτήν την γυναίκα.Η πεολειχία της άψογη με ενδελεχή περιποίηση της γύρω περιοχής Μεγάλο χαμόγελο Στο σεξ πήρε πρωτοβουλίες και τα λόγια της και οι προτροπές της ήταν ανάλογες του κλίματος που επικρατούσε στο δωμάτιο.Φοβερή η συμμετοχή της και το grand finale ήρθε σε μια καλύτερη οπτική γωνία του υπέρχου-υπέροχου κώλου της!

Μετά το τέλος της επιτυχημένης συνάντησης κάθισε και ανταλάξαμε φιλιά και χάδια μέχρι που φόρεσε και πάλι το ροζ διχτάκι της και ξαφανίστηκε στέλνοντας μου ένα φιλί!

Αχ Λάουρα!Όπως έχω ξαναγράψει παλιότερα από τους καλύτερους συνδυασμούς εμφάνισης και χρημάτων!Μεγάλο χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 20, 2011
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Μέλος
33
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού