Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 173 10
Βριλησσού 36A
Hot
Sex Studio
203917
Γενική βαθμολογία
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ήταν ένα από τα κορίτσια που είχα βάλει εδώ και καιρό στο «στόχαστρο»
Νεαρή με πολύ ωραίο σώμα, σκούρα καστανά μακριά μαλλιά με κόκκινες ανταύγειες. Έκφυλο πρόσωπο με χαρακτηριστικό το προτεταμένο σαγόνι της.
Έτσι λοιπόν, σήμερα αργά μετά τα μεσάνυχτα ανηφόρησα προς το βουνό.
Πολύς κόσμος στο σαλόνι και τα δωμάτια γεμάτα.
Ήρθε η ώρα για την είσοδο μου στο δωμάτιο.
Ένα άψογο δωμάτιο. Ευρύχωρο, πεντακάθαρο, πολυτελές βαμμένο στις αποχρώσεις του κόκκινου, με νιπτήρα και ντουζιέρα. Η έλλειψη μωρομάντηλων του στερεί το «10»
Ιδιαιτέρα κεφάτη, μετά από αρκετή ώρα αναμονής ήρθε η κοπέλα μας.
Ξάπλωσε δίπλα μου και άρχισε να μου δίνει λίγα πεταχτά φιλάκια στο στήθος μου. Συνέχισε με γλειψίματα στην κοιλιά και τους μηρούς μου.
Γρήγορη τοποθέτηση του προφυλακτικού και έναρξη ενός πολύ μέτριου στοματικού.
Επιφανειακό, με πολύ χρήση χεριού. Καλη στην περιποίηση της γύρω περιοχής με πέρασμα της γλώσσας από τα @@κια.
Ετοιμάστηκε να ανέβει επάνω μου, Την σταμάτησα και της είπα χαμογελώντας : "Κάτσε να σε παίξω λίγο και εγώ". Δεν έφερε αντίρρηση και δέχτηκε τα γλειψίματα μου στο στήθος και τον λαιμό μου.
Συνέχισε και πάλι με στοματικό, το οποίο δεν ήταν διαφορετικό από το προηγούμενο, μέχρι που ανέβηκε επάνω μου για να ξεκινήσουμε το sex.
Κατά την διάρκεια πρόστυχα λόγια, και υποτυπώδεις αναστεναγμοί.
Στήθηκε στα τέσσερα για να συνεχίσουμε έτσι.
Μετά από κάποια λεπτά, σταμάτησε, ξάπλωσε ανάσκελα και πήρε τον «μικρό Cheyenne» στο στόμα της, για ένα κάπως καλύτερο στοματικό.
Μου πρότεινε να τελειώσω στο στήθος της, κάτι που δεν της αρνήθηκα.
Έβγαλε το προφυλακτικό, και σε ένα συνδυασμό hand job και περάσματος της γλώσσας από τον κορμό και τα @@κια ήρθε έτσι το τέλος.
Χαιρετισμός και γρήγορη αποχώρηση, μιας και ήδη υπήρχε κόσμος στο σαλόνι και το κουδούνι χτύπησε κάποιες φορές.
Η εντύπωση που αποκόμισα από τη Τζοβάνα είναι πως άμα θέλει, «το έχει».
Στην δική μας περίπτωση όμως δεν ήταν στο φόρτε της. Μου φάνηκε βιαστική, έχοντας το «ταλέντο»να μη το δείχνει. Σίγουρα έχω περάσει και καλύτερα.
Αξίζει για το παλμαρε των συναγωνιστών που έχουν «πλούσιο βιογραφικό».
Για τους λιγότερο έμπειρους, θεωρώ πως άλλες κοπέλες έχουν προτεραιότητα.
Αυτά για την εμπειρία μου με την Τζοβάνα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….
Νεαρή με πολύ ωραίο σώμα, σκούρα καστανά μακριά μαλλιά με κόκκινες ανταύγειες. Έκφυλο πρόσωπο με χαρακτηριστικό το προτεταμένο σαγόνι της.
Έτσι λοιπόν, σήμερα αργά μετά τα μεσάνυχτα ανηφόρησα προς το βουνό.
Πολύς κόσμος στο σαλόνι και τα δωμάτια γεμάτα.
Ήρθε η ώρα για την είσοδο μου στο δωμάτιο.
Ένα άψογο δωμάτιο. Ευρύχωρο, πεντακάθαρο, πολυτελές βαμμένο στις αποχρώσεις του κόκκινου, με νιπτήρα και ντουζιέρα. Η έλλειψη μωρομάντηλων του στερεί το «10»
Ιδιαιτέρα κεφάτη, μετά από αρκετή ώρα αναμονής ήρθε η κοπέλα μας.
Ξάπλωσε δίπλα μου και άρχισε να μου δίνει λίγα πεταχτά φιλάκια στο στήθος μου. Συνέχισε με γλειψίματα στην κοιλιά και τους μηρούς μου.
Γρήγορη τοποθέτηση του προφυλακτικού και έναρξη ενός πολύ μέτριου στοματικού.
Επιφανειακό, με πολύ χρήση χεριού. Καλη στην περιποίηση της γύρω περιοχής με πέρασμα της γλώσσας από τα @@κια.
Ετοιμάστηκε να ανέβει επάνω μου, Την σταμάτησα και της είπα χαμογελώντας : "Κάτσε να σε παίξω λίγο και εγώ". Δεν έφερε αντίρρηση και δέχτηκε τα γλειψίματα μου στο στήθος και τον λαιμό μου.
Συνέχισε και πάλι με στοματικό, το οποίο δεν ήταν διαφορετικό από το προηγούμενο, μέχρι που ανέβηκε επάνω μου για να ξεκινήσουμε το sex.
Κατά την διάρκεια πρόστυχα λόγια, και υποτυπώδεις αναστεναγμοί.
Στήθηκε στα τέσσερα για να συνεχίσουμε έτσι.
Μετά από κάποια λεπτά, σταμάτησε, ξάπλωσε ανάσκελα και πήρε τον «μικρό Cheyenne» στο στόμα της, για ένα κάπως καλύτερο στοματικό.
Μου πρότεινε να τελειώσω στο στήθος της, κάτι που δεν της αρνήθηκα.
Έβγαλε το προφυλακτικό, και σε ένα συνδυασμό hand job και περάσματος της γλώσσας από τον κορμό και τα @@κια ήρθε έτσι το τέλος.
Χαιρετισμός και γρήγορη αποχώρηση, μιας και ήδη υπήρχε κόσμος στο σαλόνι και το κουδούνι χτύπησε κάποιες φορές.
Η εντύπωση που αποκόμισα από τη Τζοβάνα είναι πως άμα θέλει, «το έχει».
Στην δική μας περίπτωση όμως δεν ήταν στο φόρτε της. Μου φάνηκε βιαστική, έχοντας το «ταλέντο»να μη το δείχνει. Σίγουρα έχω περάσει και καλύτερα.
Αξίζει για το παλμαρε των συναγωνιστών που έχουν «πλούσιο βιογραφικό».
Για τους λιγότερο έμπειρους, θεωρώ πως άλλες κοπέλες έχουν προτεραιότητα.
Αυτά για την εμπειρία μου με την Τζοβάνα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 19, 2011
Όνομα κοπέλας
Τζοβάνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού