Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 255 10
Sex Studio 267805
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Στοχος για καταθεση η Σαντυ εδω κ καιρο αφου απο τις φωτο μου εκανε ενα κλικ κ ηθελα να το επιβεβαιωσω απο κοντα.μετα απο κανενα τεταρτο που εκανα γυρω γυρω για να βρω να παρκαρω τα καταφερνω κ ανεβαινω στο ιδρυμα οπου με καλοσωριζει μια πολυ καλη κ ευγενεστατη κυρια,με βαζει να περιμενω στην αναμονη την κοπελα μιας κ βρισκοταν σε δωματιο.
Εμφανιζεται η Σαντυ,τα ματια κολλανε στις βυζαρες της το χερι μπαινει στη τσεπη κ περιμενω αραχτος.Με την εισοδο της στο δωματιο αρχιζουν τα τυπικα,γεια σου τι κανεις,καλα ευχαριστω,ξαπλωνη διπλα κ αρχιζει καποια χαδια κ φιλια κ τσουπ καβαλημα απο πανω.βγαζει τα περιττα απο πανω της κ ετριβε ολο το σωμα της πανω στο δικο μου αργα κ χαλαρα ενω εγω παραλληλα πιπιλιζα τις βυζαρες της.Αφου ο κυριος απο κατω ειχε γινει τεντα περναει κουστουμι αρχιζει πιπα αργη με ελαχιστη χρηση χεριου κ κατα διαστηματα να τον βαζει σχεδον ολο μεσα στο στοματακι της διχως ομως να περιποιηθει τα παιδια απο κατω.γυρισμα σε πισοκολη με καμια συμμετοχη απο μερους της,επειδη ομως εβλεπα κ δεν τραβουσε ετσι ξαπλωνω κ ερχεται απο πανω μου,κ εκει ομως δεν με ενθουσιασε αφου το εκανε ισα ισα για να το κανει.Ρωταει αν θελω να αλλαξουμε προφανως επειδη θα βαρεθηκε αλλα εγω επιτηδες της ειπα οτι ηθελα να τελειωσω ετσι.
Εμφανισιακα την περιμενα λιγο καλυτερη κ σε υπηρεσιες να πω την αληθεια,μου φανηκε αρκετα επεγγελματιας κ τυπικη,ισως να μην ηταν η μερα της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σάντυ
Μέλος
24
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού