Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 38 10
Sex Studio
227390
Γενική βαθμολογία
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Μεσημερι στον οικο, θεοσκοτεινα μεσα στην υποδοχη σε σημειο να νωμιζεις οτι εχασες το φως σου.!! Τουλαχιστων την ημερα θα μπορουσαν να αναβουν κανα φως μεσα, η τσατσα αγενης, αλλα οταν της δινεις τα λεφτα στο χερι γινετε γατουλα.!! επρεπε να φυγω αλλα η κοπελα δεν εφταιγε σε τιποτα... πετσετα για ντουζακι υπηρχε μεσα αλλα σκετη χωρις καποιο προστατευτικο, Αννα απο Ρωσια ξανθια ησυχη κοπελιτσα, αν και ειναι μικρη σε ηλικια, μεγαλοδειχνει, δεν βγαζει αχνα, αλλα ειναι ολο πραξεις...βυζακι μικρο με μεγαλη ρωγα, περηφερεια σχετικα μεγαλη και κωλαρα, τα προκαταρτικα αρχισαν στα ορθια, χορεψε λιγακι μπροστα μου και ξαπλωσε στο κρεβατι αποκαλυπτοντας το μουνακι της, το οποιο μου αφησε να επεξεργαστω εξωτερικα αλλα στην ερωτηση να βαλω δαχτυλο, μου απαντησε ευγενικα οχι γιατι το μουνακι πρεπει να ειναι καθαρο.! φιλια σε ολο της το σωμα και αντιθετα, πιπα παρα πολυ καλη με συνεχες eye contact, με καβαλησε σε σταση 69 αλλα τραβηχτηκε λιγο δεξια εχοντας την πεντακαθαρη μουναρα της σε αποσταση αναπνοης.!! Ανεβηκε απο επανω με αργες κινησεις, δεν εβγαζε αχνα αλλα οπως ειπα οι πραξεις τις μαρτυρουσαν πολλα, αλαξαμε απο κατω οπου εκει συμετειχε με κυκλικες κινησεις της λεκανης χωρις να παρει το βλεμα της απο τα ματια μου, εκει αρχισα να καυλωνω και να ελενχω την κατασταση, δεν ηθελα να το γυρησουμε σε αλλη σταση και τελειωσα φιλοντας την στο λαιμουδακι της...
Καλη περιπτωση η Αννα, αξιζει μεσα, λιγομηλητη αλλα οχι με ασχημο τροπο, αφηνει τα ματια της να μηλουν για το στομα της λαγνες ματιες και κινησεις και πανω απο ολα ξερει πως να φερθει στον πελατη.
Καλη περιπτωση η Αννα, αξιζει μεσα, λιγομηλητη αλλα οχι με ασχημο τροπο, αφηνει τα ματια της να μηλουν για το στομα της λαγνες ματιες και κινησεις και πανω απο ολα ξερει πως να φερθει στον πελατη.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 17, 2011
Όνομα κοπέλας
Άννα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού