Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 218 10
Sex Studio 281305
Γενική βαθμολογία

9.9
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Ρομινα αυθεντικο μελαχρινο ρουμανακι με απιστευτα τρελο μαυρησμενο σωματακι, το βλεμα σου τραβανε οι καλοσχηματισμενες βυζαρες τις οι οποιες ειναι το ατου της, προσωπακι προστυχο με σχιστα ματακια, χειλια που παιζουν συνεχεια με την γλωσσα της, μπηκε μεσα με τον ιδιο τσαμπουκα της υποδοχης να τα δωσει ολα για ολα.!...προκαταρτικα πολλων ταχυτητων.! Εκτελεση ισπανικου το οποιο δεν ξερω αν συμπερηλαμβανετε στην τιμη του απλου, χαδια αφηνε παντου, πιπα προστυχη δυνατη με συνεχομενο φτυσιμο, ανεβηκε απο επανω σε μια σταση την οποια κατεχει αρκετα καλα, κινησεις πανω κατω δεξια αριστερα εμπρος πισω, τον επαιζε μεσα της οπως ακριβως ηθελε, εγλυφε τις βυζαρες τις συνεχεια οσπου της ζητησα να παμε στην καρεκλα που υπηρχε στο δωματιο χωρις να μου το αρνηθει, εκει παιχτηκε ο τελευταιος γυρος, καθησε στα γονατα ενω εγω στα ορθια παλι συμετηχα λιγο αφου δεν σταματησε στιγμη να κουνιετε αλλα και να γυρναει το βλεμα της πανω μου, ηρθε το τελος και το καταλαβε σιγουρα αν και εδειχνε να παραξενευετε, κουνηθηκε ακομα λιγακι και τον εβγαλε απο μεσα της...ντυθηκε και με αποχερετησε.
Ο επιλογος της βραδιας ειναι οτι η Ρομινα ειναι ενα κοριτσακι που εχει τον δοιαλο μεσα της.! Αλλα μπορει να γινει και το μικρο κοριτσακι στο λεπτο...κανει τα παντα για να σε ευχαρηστησει, δεν βιαζετε, ειναι δεκτικη σε ολα, και προπαντων μουναρα.!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 16, 2011
Όνομα κοπέλας
Ρομίνα
Karaman 7
Τιμημένος
384
Πόντοι:
11.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια