Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 168 10
Sex Studio 396582
Γενική βαθμολογία

7.6
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πρώτη μου επίσκεψη στο συγκεκριμένο studio. Parking έτυχε να βρώ εύκολα σε κάποιον κάθετο δρόμο. Η κυρία στο studio ευγενικότατη, μου παρουσίασε τις δύο διαθέσιμες κοπέλες την Αλίνα και η Αντριάννα και στη συνέχεια μου εξήγησε και τα προγράμματα του studio. Εγώ για απλό θα πήγαινα όπως και να είναι, μια και δεν δίνω παραπάνω αν δεν ξέρω την κοπέλα. Ωραίες παρουσίες και οι δύο, ξανθά ίσια μακριά μαλλιά η Αλίνα και με ωραίο βυζάκι, ξανθό και λίγο κατσαρωμένο μαλλί με μικρότερο βυζάκι αλλά γλυκότερο πρόσωπο η Αντριάννα. Επιλέγω Αλίνα και μπαίνω στο δωμάτιο.

Ο χώρος καθαρός και με ντουσιέρα. Με το που μπαίνει στο δωμάτιο της έπιασα λίγο κουβέντα και ξαπλώσαμε. Είναι Ρωσιδάκι και έχει ένα χρόνο στην Ελλάδα. Και έτσι ξεκινάει το μάτς. Προσωπικά γουστάρω πολύ τα προκαταρκτικά και εδώ η Αλίνα έχασε. Δεν αφήνει παιχνίδι με το νινάκι της και τα προκαταρκτικά περιορίστηκαν σε λίγα γλυψήματα στο στήθος μου, και σε όλη τη διάρκεια χέρι για να έρθει η ανύψωση. Εκεί μάγκωσα λίγο κι εγώ και περιορίστηκα στο να παίξω λίγο με τα βυζάκια της αφού δεν είχα και πολλές άλλες επιλογές.

Στο στοματικό δεν άλλαξαν και πολλά, αρκετό χέρι και καθόλου παιχνίδι με τα @@. Η κατάσταση βελτιώθηκε κάπως στη συνέχεια κυρίως όταν στήθηκε στα τέσσερα, εκεί η θέα ήταν εξαιρετική. Η συμμετοχή της καλή ήταν, δεν τρελάθηκα κι όλας. Μιλήσαμε λίγο μέχρι να ντυθεί, σταυρωτό φιλί και αποχώρησε. Αυτά τα λίγα με την Αλίνα ωραία μεν παρουσία αλλά για μένα θέλει δουλίτσα ακόμα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 14, 2011
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Μέλος
15
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού