Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 255 10
Sex Studio 267804
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Καλημέρα. Βάζω 2η βάρδια γιατί μόνο 2 βάρδιες έχει αυτό το στούντιο. Να πω πως πέρασα πολύ καλά με την Σάντυ.

Περιγραφή: Με τα παπούτσια γύρω στο 1.70μ, ξανθό μακρύ μαλλί, δεν έχει καθόλου περιττό λίπος, αλλά έχει καμπύλες και ιδιαίτερα στήθοςΓλώσσα Το πρόσωπο αρχικά δεν μου άρεσε τόσο, αλλά μετά μέσα στο δωμάτιο, που με κέρδισε, γλύκανε και το προσωπάκι της.

Ο χώρος καθαρός, αλλά μικρός και μείον το γεγονός ότι δεν έχει ατομικές ντουζιέρες. Μπορείς να πλυθείς βέβαια στην κεντρική τουαλέτα.

Η κυρία στην υπηρεσία ευγενική.

Έδωσα 70 ευρώ για ισπανικό. Σημειώνω πως κάνει και πρωκτικό με 100.

Το πάρκινγκ χάλια, παρόλο που πήγα με μηχανή. Αναγκάστηκα να την βάλω πάνω σε πεζοδρόμιο απέναντι, το οποίο ήταν και μικρό.

Στο δωμάτιο τώρα. Με το που ήρθε παρατήρησα τα πολύ καλά ελληνικά της, αλλά μου απάντησε πως δεν είναι ελληνίδα. Έκανε κάποια προκατακτικά όπως με χάϊδευε με τα χέρια της και με το κορμί της. Εγώ ήμουν ξαπλωμένος ανάσκελα κι αυτή από πάνω μου κι έτσι την φιλούσα κυρίως στο στήθος της. Εγώ της ζήτησα να μου βάλει προφυλακτικό και να αρχίσει το στοματικό. Δεν χρησιμοποιούσε χέρια και καλύτερα, καθώς μπορεί και να τελείωνα, αφού ήμουν πολύ καυλωμένος. Μετά το στοματικό, μου πρότεινε να έρθει από πάνω μου, παρόλο που της είχα πει πως δεν με νοιάζει αν θα κάνουμε σεξ κι εγώ βέβαια δεν μπορούσα να αντισταθώ, όπότε με καβάλησε με το προσωπάκι της να κοιτά προς τα εμένα, το οποίο μου άρεσε όλο και περισσότερο. Δεν κάτσαμε πολύ κι έτσι, καθώς δεν το καταλάβαινα και ιδιαίτερα(θέλει τέχνη να είσαι από πάνω). Ήταν, όμως, αισθησιακά. Έπειτα, έβγαλα το προφυλακτικό και ξάπλωσε η Σάντυ ανάσκελα, ενώ εγώ πήρα θέση από πάνω της να της μαμήσω τα βυζιά, αφού έγινε πρώτα η απαραίτητη τοποθέτηση λιπαντικού. Είχε υπέροχη αίσθηση και λίγο μετά ήρθε το τέλος.Σπασίκλας

Συμπερασματικά, η Σάντυ δημιούργησε ένα υπέροχο κλίμα αισθησιασμού, χωρίς βιασύνες και για μένα προσωπικά τιμά τα λεφτά που παίρνει, οπότε θα την ξανατιμήσω σίγουρα!Μεγάλο χαμόγελοΤο μόνο μείον για μένα είναι πως δεν κάθεται ιδιαίτερα μετά το τέλος μέσα στο δωμάτιο.Λύπη

Αυτά από εμένα και καλές τσάρκεςΓλώσσα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 13, 2011
Όνομα κοπέλας
Σάντυ
Poetjokey
Ενεργό Μέλος
41
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική