Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 261 10
Sex Studio
422195
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Σημερα το πρωι επισκεφτηκα το στουντιο στη Νεα Φιλαδελφεια οπου τελευταια τυχαινει να πηγαινω συχνα.Ηξερα οτι δουλευε η Scarlet και εχοντας καλη εμπειρια απο παλαιοτερη συναντηση ειπα να την ξανατιμησω.Πηρα το φουλ προγραμμα.Η υπηρεσια μου ειπε να περιμενω λιγο διοτι τα δωματια ηταν γεματα, αλλα ειχε και μια εκπληξη για μενα.Οταν μπηκα στο δωματιο η εκπληξη ηταν μεγαλη καθοσον ειχαν στρωσει στο κρεββατι σεντονι που εγραφε καλως ορισες Γιωργο.Υπηρχαν παντοφλες μιας χρησεως και μπουρνουζι.Σε λιγο εμφανιστηκε η Scarlet.Tσεχα πληθωρικη γυναικα,με ωραιο στητο στηθος,γαλανα ματια και πιασιματα.Θυμηθηκε οτι ειχαμε ξανασυναντηθει και ποια σταση μου αρεσε,προκαλωντας μου επισης εκπληξη.Γνωριζοντας οτι ειχε φουλ προγραμμα,δεν βιαστηκε και ειχε διαθεση για συζητηση και πολλα προκαταρτικα.Πολυ καλη και αργη πιπα,χωρις πλαστικο,για αρχη.Συνεχεια με Ισπανικη και μετα 69στο ποιο με αφησε να γλυψω παντου και να χρησιμοποιησω τα δαχτυλα μου επισης παντου.Στο κυριως σεξ συμμετειχε ενεργα με πολλαπλη εναλλαγη στασεων και με απογειωσε.Εμπειρια gfe.Θεωρω οτι το επιπεδο υπηρεσιων που μου προσφερε ηταν ξεχωριστο και την συστηνω ανεπιφυλακτα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 11, 2011
Όνομα κοπέλας
Scarlet
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού