Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 219 10
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μετα απο τρεις τεσσερις καταθεσεις με την Λιντα ειπα και γω να γραψω μια κριτικη...τωρα για τα εμφανισιακα τι να πω εχουν χιλιοειπωθει...τωρα στο κυριως θεμα,απο την πρωτη επισκεψη με την Λιντα εμεινα αφωνος.προκαταρκτικα απιστευτα γλυψιμο απο την κορφη εως τα νυχια παραλληλα με φιλακια χαιδεματα που δεν ελεγε να σταματησει με τιποτα παροτι εγω ειχα γινει τουρμπο ετοιμος να εκραγω πριν καλα καλα μου κανει στοματικο λεγοντας μου το εξης διωξε με απο πανω σου δεν μπορω να σταματησω με τρελαινεις διωξε να παω προς τα κατω.τωρα απο στοματικο για μενα προσωπικα εχει παρει μαστερ και ειδικα αν εισαι καθαρος και ξυρισμενος το κανει ακομα καλυτερα.στα του σεξ τωρα αλλαξαμε τρεις στασεις ιεραποστολικο πισωκολητο και στο πλαι και σε ολες η συμμετοχη της ηταν αψογη,το γουσταρει αυτο που κανει η κοπελα και κανει τα παντα για να περασεις καλα.το μονο που με χαλασε ολες τις φορες που εχω παει ειναι η υπηρεσια που χτυπαει την πορτα εχει δεν εχει κοσμο στο σαλονι.αυτα εν ολιγοις απο την εμπειρια μου με την Λιντα που σιγουρα θα ειναι και το στανταρακι μου.την συνιστω ανεπιφυλακτα σε οποιους εχουν βαρεθει να πετανε 50ρικα κανοντας πειραματα.....αυτα...καλες στουντιοεξορμησεις!!!!!Μεγάλο χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 06, 2011
Όνομα κοπέλας
Λίντα
Νέο Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού