Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 67 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Αντζελα ειναι μια Βουλγαρα γυρω στα 35,ομορφη στη φατσα με αρκετα σπασμενο κορμι ομως.Πεσμενο-σταφιδιασμενο βυζι,κοιλια και κυταρριτιδα στον κωλο.Οταν στηνεται στα 4 ομως βελτιωνεται μπορω να πω.Ειχα ακουσει καλα λογια οποτε ειπα να την δοκιμασω για 40ε και απλο προγραμμα.Η αληθεια ειναι οτι την απεφευγα πολυ καιρο και μαλλον ειχα δικιο...
Βεβαιως η κοπελα ειναι πολυ προθυμη,χαμογελαστη,σε καυλωνει με χαδια και τριψιμο των βυζιων της στην πουτσα πριν ακομα αρχισει πιπα.Πολυ καλη στην πιπα,βαθια,επιμονη και με καλο ρυθμο.Αφου λοιπον καυλωσα την στηνω στα 4 και μπαινω...Λεω καποιο λαθος θα εγινε ας ξαναπροσπαθησω.Παιδια μιλαμε για το απολυτο πηγαδι.Αερας σκετος και μηδενικη τριβη.Δεν ενιωσα τιποτα.Αφου το παλεψα κανα 5λεπτο ετσι,κοντευε και να μου πεσει οποτε την στηνω απο κατω μπας και βρουμε κανα σημειο τριβης και χυσουμε κι αποψε.Μετα απο πολλη προσπαθεια και υπομονη απο μερους της καταφερα και εχυσα μεσα σε αυτο το απεραντο πηγαδι.
Επισης πρεπει να πω οτι αποψε ηταν απεριποιητη,αβαφη με αξυριστο μουνι πολλων ημερων,ειχαν σκασει τριχουλες μεχρι το υψος της κοιλιας της περιπου και η ανασα της μυριζε εντονη καφεδιλα.
Συμπερασμα...δεν εχω κανενα παραπαπονο απο συμπεριφορα ΑΛΛΑ δυστυχως δεν μπορω να την προτεινω σε κανεναν λογω εμφανισης ειδικα σημερα και φυσικα λογω πηγαδιου .Υπηρχαν πολυ καλυτερες επιλογες δηλαδη στην αποψινη μου γυρα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 10, 2011
Όνομα κοπέλας
Άντζελα
al pacino
Τιμημένος
293
Πόντοι:
13.755
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια