Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 238 10
Sex Studio 271802
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Το σεξουαλικό μου Σαββατοκύριακο όδευε προς τη λήξη του. Νωρίτερα αποχαιρέτησα τον φίλο και συμπαίχτη TYRAEL, με τον οποίο μοιραστήκαμε τις καταδρομές μας, τις περιηγήσεις στα "άντρα της ακολασίας", την βολιδοσκόπηση και ενημέρωσή μας περί των σκοτεινών πτυχών του πληρωμένου έρωτα, τα ξενύχτια με τις ευχάριστες εκπλήξεις και το άφθονο γέλιο, την επιχείρηση αλκοτέστ "φυσήξτε, κρατείσθε, φορτώστε το όχημα" και άλλα ευχάριστα κι ευτράπελα...
Αφιερώσαμε λίγο χρόνο πριν τη λήξη της κοινής μας δράσης, για την γεύση του επιδορπίου, το οποίο έμελλε να μη μας σερβιριστεί λόγω αστάθμητων παραγόντων.
Ο δρόμος της επιστροφής προς την οικία μου, έλαχε να περνά από την περιφεριακή οδό της ηδονής. Το αγαπημένο μου όχημα αποφάσισε να σταματήσει παραπλεύρως του πεζοδρομίου και να με κατεβάσει στα πρώτα ιδρύματα, προκειμένου να προβώ σε μιά σύντομη στουντιότσαρκα. Αν και εμφανώς καταβεβλημένος από την ένταση των ημερών, προχώρησα στη διαδικασία, γνωρίζοντας όμως εκ των προτέρων ότι αποκλείω ενδεχόμενη συνεδρία.
Τελευταίος προορισμός το παράρτημα γνωστής αλυσίδας, όπου με υποδέχθηκε στην πόρτα η γλυκύτατη κυρία που γνώριζα από την Κασσάνδρας, (λυπούμαι που λησμονώ το όνομά της), με το θερμό χαμόγελό της και τη καλοσύνη της. Μου παρουσίασε τη Μικαέλα, το μελαχροινό καυλιάρικο Ρουμανάκι, με το θεσπέσιο κορμάκι και το ναζιάρικο και υποσχόμενο χαμογελάκι.. Η παρουσία της αποκλείεται να αφήνει ασυγκίνητο αρσενικό, πόσο μάλλον εμένα, που πληροί τις εμφανισιακές μου απαιτήσεις. Μοναδικός ανασταλτικός παράγοντας ήταν η κούρασή μου και κάποιες αρνητικές γραφές για τις υπηρεσίες της, στο παρελθόν που εργαζόταν μόνο στη Κασσάνδρας. Βέβαια και το ένστικτό μου ταλαντευόταν.
Άδραξα της ευκαιρίας να το σκεφτώ, στον ελάχιστο χρόνο που χρειάστηκα προκειμένου να φέρω το αγαπημένο μου όχημα πλησιέστερα του ιδρύματος ώστε να μην ανησυχώ για την ασφάλειά του. Η Μικαέλα, όταν έφευγα, άφησε ένα χαμόγελο σιγουριάς θέλοντας να μου δείξει ότι ξέρει πως θα ξαναγυρίσω...ήταν κι αυτό το άγγιγμα που μου διέγειρε τον κοιμισμένο μου πολεμιστή..
Πάρκαρα, ανέβηκα, πλήρωσα, ζήτησα πετσέτα, έκανα ντους...και νάτην μπροστά μου με το χαμόγελο της νίκης..(τό'ξερα ρε καριόλη πως θα γυρίσεις..) Το μόνο που της ζήτησα ήταν να το πάμε αισθησιακά γιατί δε θα άντεχα σφυροκοπήματα και άλλα βαρέα και ανθυγιεινά. Ναι καλά,....τι λες τώρα,...τώρα θα σου πώ τι εστί βερύκοκο!
Άνοιγμα ποδιών και παίξιμο της ερωτογενούς της περιοχή, με βλέμμα στο καθρέφτη (κοίτα με γαμιόλη να φτιάχνεσαι) και έναρξη του σερβιρίσματος. Αντιλαμβανόμενος την επερχόμενη απόλαυση του επιδορπίου θέλησα να το γευτώ αργά και απαλά...ήταν αυτό όμως δυνατό? Με κινήσεις εναλλάξ επιδόθηκε σε ένα αρκετά υψηλού επιπέδου στοματικό με ριπές καραμελώματος στα διδυμάκια και γρήγορες παλινδρομήσεις του πολεμιστή μου, ο οποίος ήταν εμφανώς σε θέση μάχης περιμένοντας το εναρκτήριο σάλπισμα για την άλωση του αιδοίου! Η αίσθηση των εφηβικών της βυζιών ήταν εκπληκτική, με τις ρωγίτσες της να χορεύουν στην άκρη της γλώσσας μου. Μοναδική η υφή του βελούδινου δέρματός της, σε συνδυσμό με τις εξαιρετικές της γραμμές. Κορμί για καρδιοπάθειες....
Θέλησα να γλιστρίσω απαλά μέσα της κι εκείνη απαιτούσε να πιάσω πάτο...ρυθμικές κινήσεις εγώ, πίεση για ανελέητο σφυροκόπημα αυτή. Περάσαν για μένα οι εποχές που έδινα επικές μάχες με το μουνί. Σίγουρος πλέον ότι η απαίτησή μου δεν έγινε δεκτή, υποχώρησα σε δυναμικότερη δυείσδηση γεγονός που επίσπευσε το χρόνο αντοχής μου. Στις τρείς στάσεις που αλλάξαμε με ζήταγε έντονα μέσα της σε σημείο που αναρωτήθηκα πόσοι πόντοι μου λείπουν για να είμαι επαρκής? Είχε γούστο αυτή η διαφορά... Το σίγουρο είναι ότι η κούραση και η εξάντληση από τις δραστηριότητες του Σ/Κ πήγαν περίπατο και απολάμβανα το επιδόρπιό μου με εντονότερη ικανοποίηση, αφού πλέον οι όποιες επιφυλάξεις μου είχαν καμφθεί πλήρως.
Τα τελευταία δευτερόλεπτα με βρήκαν από πάνω της να γεύομαι την τελευταία μπουκιά του επιδορπίου με τους σπασμούς μου να πλαισιώνουν την ολοκλήρωση της συνεδρίας. Ακολούθησε χαλαρή συζητησούλα όπου ανταλλάξαμε απόψεις με διάχυτη την ικανοποίηση και στους δυό μας.
Στο ότι αποφάσισε να φυτέψει σιλικόνες, διαφωνώ καθέτως. Να πας να άλλάξεις τα όμορφα φυσικά σου βυζάκια που στέκονται περήφανα? Όλες πλέον με τούμπανα? Κι εμείς οι λάτρεις του ρομαντισμού τι θα απογίνουμε? Αααα ρε πουτάνα τεχνολογία!!!
Ο απολογισμός επομένως κρίνεται θετικός μιάς και το.. επιδόρπιο, και εύγευστον ήτο μα και χαμηλών λιπαρών!
Κι ύστερα ήρθαν οι μέλισσες.....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μιχαέλα
mysterious
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
20 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
191
Likes:
12.313
Πόντοι:
34.267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού