Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 364 10
Sex Studio 415020
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Μετά από μίνι τσάρκα και μη έχοντας βρει κάτι που να μου αρέσει κατέληξα στην Βαλεντινα, που ήξερα ότι δουλεύει σήμερα εδώ.

Χρειάστηκε να περιμένω αρκετα στο δωμάτιο, μιας και ήταν απασχολημένη με άλλον συναγωνιστή. Μπήκε γελαστή, και κουβεντιάζοντας αρχισε τα προκαταρκτικά της, με φιλία στο στήθος και τον λαιμό μου.
Πιπίλισμα από πλευράς μου στα τεράστια στήθη της. Συνεχίζοντας να με φιλαει από τον λαιμό μέχρι την «ευαίσθητη περιοχή» ξεκίνησε ένα καταπληκτικό καραμέλωμα στα @@κια για αρκετή ώρα..

Με ρώτησε εάν θέλω ισπανική. Σίγουρα θα μου έκανε πλάκα.
Με τέτοιο στήθος δεν υπάρχει «όχι» για απάντηση.
Bebanthol και με δική της προτροπή, δυνατό σφίξιμο και μια άψογη ισπανική ξεκίνησε.
Κάποια στιγμή, έβαλε το προφυλακτικό για το στοματικό της, το όποιο ήταν επίσης υψηλού επιπέδου. Είχε το σώμα της σε τέτοια θέση, έτσι ώστε να έχω πρόσβαση σε όλα τα σημεία της, κάτι που δε άφησα ανεκμετάλλευτο.

Της ζήτησα και ήρθε επάνω μου για το ξεκίνημα. Τα στήθη της παλλόντουσαν μπροστά το πρόσωπο μου, μια μοναδική αίσθηση.
Συνέχεια με ιεραποστολικό, με εκατέρωθεν γλειψίματα και φιλιά, οπου ήταν δυνατόν
Το τέλος ήρθε με την Βαλεντίνα στα τέσσερα, μιας και έχοντας θέα την περιφέρεια της, δύσκολα μπορείς να κρατηθείς.

Νέα κουβέντα και πλάκα, ξαπλωμένοι δίπλα-δίπλα στο κρεβάτι σαν ζευγάρι.
Καμία ένδειξη βιασύνης αν και το κουδούνι χτυπούσε 1-2 φορές.
Με φίλησε και έφυγε, μιας και το τέλος της βάρδιας έφτανε.

Η Βαλεντινα είναι ο ορισμός της νταρντάνας. Ψηλή, με πλούσιο φυσικό στήθος, μεγάλη περιφέρεια. Σε καμία περίπτωση χοντρή. Πάντα με το χαμόγελο, πλακατζου, αλλά όταν έλθει η ώρα στο αντικείμενο της είναι κορυφαία.
Πάντα μένω ευχαριστημένος μαζί της. Μια από τις σταθερές αξίες του χώρου.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Βαλεντίνα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 06, 2011
Όνομα κοπέλας
Βαλεντίνα
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική