Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 831801
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επισκεψη μαζι με δοκιμη για πρωτη φορα σε αυτο τον χωρο.
Αξιοπρεπεστατος και πεντακαθαρος θα ελεγα.
Συναντησα την Κελλυ μια νταρντανα με πιασιματα η οποια απο την πρωτη στιγμη μου φανηκε πολυ τσαουσα.
Δεν επεσα εξω μιας και και οι 2 δωσαμε πραγματικο ρεσιταλ kama sutra.
Πιπες γλυφωμουνια τριψιματα πηδηματα φιλια στο στομα ηταν λες και γνωριζομασταν καιρο και ειχαμε κανα χρονο ηδη που γαμιομαστε παρεα.
Δεν ξερω μαζι μου εβγαλε μεγα παθος και εκανε σαν χηρα στο κρεβατι.
Ας τα παρουμε ομως απο την αρχη αφου ηρθε στο δωματιο μου και γδυνετε ερχετε πλαι μου και μου πεταει την τουρλωτη κωλαρα της μες τη μουρη μου, εχει ηδη πιασει το οργανο μου και με το ενα χερι γαργαλαει με τα νυχια της τα αρχιδια μου και με το αλλο χαιδευει το πουτσο μου.
Εχω ηδη καβλωσει και βρισκομαι με τα μουτρα στη μουναρα της, αυτη που εχει περασει ηδη την καποτα και με τσιμπουκωνει το ιδιο δυναμικα με το γλυφωμουνι που της κανω.
Οταν σταματαει το τσιμπουκι μου πεταει κουβεντες του στυλ ¨ετσι γλυψε με κι αλλο μωρο μου καβλωνω πολυ¨ και αφηνιαζω ακομα πιο πολυ με το μουνακι της.
Σε καποια φαση σταματει σηκωνετε-γυρναει και με μια κινηση καβαλει το πουτσο μου και τον παιρνει με μιας ολο μεσα της, εντωμεταξυ εχει πεσει απο πανω μου και αρχιζει με τη γλωσσα της να μου γλυφει το λαιμο ενω 1-2 φορες που εχωσε τη γλωσσα της μεσα στο αυτι μου τα ειδα ολα.
Εγω συνεχιζω απτοητος και τη γαμαω ενω αυτη εχει ερθει πανω απο το προσωπο μου και μου δινει φιλια.
Ειμαι σε φαση που την εχω γραπωσει απο τα κωλομαγουλα και της τον χωνω συνεχως μεχρι τερμα και εκει καπου εγινε και το μοιραιο, χυνω καργα και γινομαι ενα με το στρωμα, ενω αυτη σηκωνετε και αφου κανει κατι κουνηματα με τη μεση της και με το πουτσο μου ακομα μεσα της μου γελαει και σιγα σιγα βγαζει το τελιωμενο πια οργανο απο μεσα της.
Ντυνετε κοιτωντας με και απο με ξαναφιλαει και μου ευχεται καλο βραδυ αποχωρει ενω εγω εχω μηνει ακομα τεζα στο κρεβατι και μου πηρε κανα διλεπτο μεχρι να σταθω στα ποδια μου.
Απιστευτη γκομενα παντως χρησης, ενα πολυεργαλειο Α επιπεδου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 05, 2011
Όνομα κοπέλας
Κέλλυ
Υπηρεσίες
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
25 Ιαν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού