Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 238 10
Sex Studio
271910
Γενική βαθμολογία
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Έριξα μια ματιά στις κριτικές και είπα να πάω μιας και δεν υπήρχε καμιά κριτική για την Σάντρα και δεν ήθελα να είμαι προκατειλημένος για την συνάντηση . Έφτασα στις 23 30 και το πάρκινγ ήταν άνετο (10). μπήκα στο χώρο όπου η τσατσά που έμοιαζε με την Ροζίτα Σώκκου πριν λίγα χρόνια, ήταν ευγενέστατη. Μπαίνει και η κοπέλα εντυπωσιακή με 3+ στήθος φυσικό που ήταν και ένας από τους κύριους λόγους που την προτίμησα. Μου λέει η τσατσά αν θέλω να περάσω για να κάνω σεφτέ το μαγαζί... Οκ, ρωτάω προγράμματα, μου λέει και επιλέγω των 80 ευρώ με ακάποτο. Της είπα της τσατσας ότι δεν θέλω τπτ από τις άλλες υπηρεσίες που παρέχονται παρα μονο το ακαποτο και αντί των άλλων να δώσει λίγο χρόνο παραπάνω. οκ και μετά από 5 λεπτά έρχεται η κοπέλα . Τσέχα γύρω στα 25 με 27 στο 1,75 με καλό σώμα, μελαχρινή. Φυσιολογικά σφικτό σώμα. Βυζαρες ξυρισμενο μουνάκι και τα σχετικά. Αρχίζουμε μπαλαμουτισμα παει να μου πάρει πίπα και παει να βάλει προφυλακτικό. ΦΑΟΥΛ... τις είπα ότι έχω πάρει των 80 ευρω, μου λέει αχ το ξέχασα η συνήθεια βλέπεις... Οκ προχωρούμε, μου τον πέρασε με μορωμάντηλο (περιτό αφού είχε υποστεί βιολογικό καθαρισμό απο εμε΄να ) σχετικα μέτριο τσιμπούκι, καβλωτικά τα φτυσιματα στον πούτσο και τα αρχίδια και το τρίψιμο με τα δάκτυλα στα @@. ΦΑΟΥΛ Νο2. το όλο σκηνικό κράτησε 1,5 με 2 λεπτά. Μετά την βλέπω να πάει να μου φορέσει προφυλακτικό. Δε γαμιέται λέω ούτος η άλλως σιγά την πίπα... Δεν έχασε και η βενετιά βελόνι... Αρχίζω με ιεραποστολικό σχετικά ψεύτικες οι φωνούλες αλλά όχι ενοχλητικές. πολύ ανοικτή από κάτω που με την κρέμα που είχε βάλει τα πράγματα ήταν γάματα. Κατι το κρασί που είχα πιει κατι η φάση που από την αρχή στράβωσε κατι που εγώ το περίμενα κάπως διαφορετικά ξενέρωσα. Μετά από 2-3 στάσεις ακόμα άρχισε να παίζει η μουσική συνθηματικο ότι πρέπει να τελειώνει... εγω ήθελα κανενα μισαωρο ακόμα να γαμάω για να χυσω... τον βγαζω την βάζω να μου τον παίξει χωρίς καπότα και έχυσα έτσι... Δεν μπορώ να πώ οτι θα την ξανατιμήσω όχι γιατι είναι άσχημη ή η συμπεριφορά της ήταν κακή, ίσα ισα που προσπαθησε η κοπέλα αλλά γιατί δεν ταιριάξαν οι χημείες μας. Επίσης αν το εν λόγο στούντιο είναι περιποιημένο θα το σκεφτώ να θα ξαναπάω γιατί μου την έσπασε η μουσικη στα 17 λεπτά για να τελειώνει η κοπέλα. ΜΕ τόσ α λεφτά πιστέυω οτι το μισάωρο θα πρπεπει να είναι must.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού