Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 100 10
Γενική βαθμολογία

7.6
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
τεταρτη βραδυ λιγο μετα τις 11 ειπα να δοκιμασω τη μαριαννα ξεροντας οτι ειναι και αυτη λατινα τις οποιες προτιμω πανω απο ολες.αφου την ειδα στο σαλονι περασα με το απλο προγραμμα.ηρθε χαμογελαστη και και αυτο μου ανεβασε ακομα την ορεξη για παιχνιδια.εμφανισιακα για τα γουστα μου αρεσε.εχει λιγα κιλακια παραπανω με βυζαρες.δε θα την ελεγα νταρντανα γιατι δεν ειναι πανω απο 1.70.ξεκινησε φιλωντας με και με αγκαλιασε δινοντας μου τη ζεστασια που χρειαζομουν εκεινο το κρυο βραδυ.καλα προκαταρκτικα καλουτσικο στοματικο και καλουτσικη στο sex για τη μικρη εμπειρια που εχει και πιστευω οτι με το καιρο θα βελτιωθει. εκανα μονο τη κλασσικη σταση χωρις να με πιεζει να τελειοσω και στα + βιασυνες 0 Χαμόγελο.τλειομα πανω στις βυζαρες της . ε οσο να νε
θελει μια μικρη βοηθεια απο εμπειρους συναδελφους η οποιοι προτιμουν μελαμψες και τους αρεσει να παιρνουν και η ιδιοι πρωτοβουλιες στις οποιες ειναι δεκτικη .η συγκεκριμενη ειναι απο βραζιλια. καποια στιγμη θα τη ξαναεπισκεφτω και πιστευω οτι θα δω σημαδια βελτιωσεις.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 11, 2002
Όνομα κοπέλας
Μαριάννα
Υπηρεσίες
Μέγας
11
Πόντοι:
4.165
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια