Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 110 10
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καλησπερα σας! επισκεψη στο εν λογω στουντιο στην καλλιθεα κατα τις 9 η ωρα την τριτη.χτυπαω κουδουνι,μου ανοιγει η τσατσα,με υποδεχεται με ευγενεια και χαμογελο.περιμενω την κοπελα.βγαινει η στεφανια με ενα δικτυωτο ολοσωμο,πολυ σεξι με την μουναρα να ασφικτυα κατω απο το διχτυ!! η στεφανια ειναι μια γυναικαρα γυρω στα 40,ξανθια,με γαλαζια ματια,ψηλη,πληθωρικη και εντυπωσιακη.Εμενα μου αρεσουν οι μεγαλες γυναικες!! την βρηκα πολυ ομορφη στο προσωπο.και το σωμα της μου αρεσε πολυ!! ειχε τα κιλα της (νταρντανα)αλλα πολυ σωστα κατανεμημενα..βυζαρες απλα απαιχτες!! τεραστιες στο μεγεθος.καταπληκτικα απαλες σαν βελουδο στην αφη.κωλαρα στρογγυλη!!Μπαινει μεσα στο δωματιο μετα απο συντομη αναμονη,ξεκιναει καταπληκτικα προκαταρκτικα και για πολυ ωρα!! συζητηση ταυτοχρονα με χαμογελο και πολυ καλη διαθεση!!!! τριψιμο των βυζιων σε ολο το σωμα,φιλια στο στηθος,στα αυτια,στο λαιμο απο πλευρα της,και εγω τα αντιστοιχα.ειχαμε και 2-3 γλωσσοφιλα μικρης διαρκειας ομως.την χαιδευα σε ολο το σωμα της,επιδερμιδα απλα τελεια!!πιανω τις βυζαρες τις και τις αλλαξα τα πετρελαια στα γλειψιματα και ρουφηγματα.για πολυ ωρα!!!!η ρωγα καγκελο!!!! βαζει καποτα,γυρναει αργα σε 69! πιπα πολυ καλη!!! ειχα γινει πυραυλος!!! χαιδεμα αρχιδιων,και καραμελωμα μικρης διαρκειας αλλα πολυ καλο!!!! εγω ασχοληθηκα με το μουνακι της το πεντακαθαρο,αλλα ξεσκισμενο!! συνεχισα και σε γλυφοκωλαδα που δεν αντεδρασε καθολου..ισα-ισα κατεβαζε λιγο το κωλαρακι της για να φτανω..πεντακαθαρη και η back door.. τριχα μηδεν!!! μια γλυκια απαλοτητα και εκει.. μυρωδιες μηδεν!! κατοπιν με καβαλαει απο πανω.. αργο τεμπο και πολυ ασχολια απο πλευρα μου με τις βυζαρες τις.. παντα ευδιαθετη σε ολη την διαρκεια.γυρναει μετα στα 4 οπου ηρθε το τελος μετα απο πολυ συντομο αλλα πολυ δυνατο σφυροκοπημα..με καποιες αληθοφανεις κραυγες απο μερος της.. δεν εφυγε κατευθειαν..μιλησαμε...γελασαμε.... την καλεσα και στην θεσσαλονικη που δεν εχει ερθει ποτε χεχεχε.Συνοπτικα πολυ καλη εμπειρια!! απιστευτη διαθεση,καθαριοτητα της κοπελας στο φουλ!!!!!με εκανε πυραυλο γενικα με ολα!! εμεινε ενα μονιμο χαμογελο στα χειλη μου μεχρι να παω σπιτι.. καθως εφευγα,ειχε μπει ηδη στο μπανιο και ντουζαριζοταν..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 25, 2011
Όνομα κοπέλας
Στεφανία
Υπηρεσίες
panorama2007
Σπουδαίος
53
Πόντοι:
3.067
Ανάφερε αυτήν την κριτική