Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 238 10
Sex Studio
271910
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Στο βουνό πάλι σήμερα ξεκίνησα για να επισκεφτώ τη Μαριάνα. Parking άνετο, ακριβώς έξω από το studio. Ο χώρος του studio καθαρός και άνετος, πολύ καλή και η υπηρεσία και εκεί που περίμενα να δω Μαριάννα βλέπω μπροστά μου τη Δέσποινα. Είναι μελαχρινούλα με ίσια μαλλιά συμπαθητική φατσούλα και ωραίο σωματάκι. Εκείνη τη στιγμή κόλλησα λίγο αλλά η κοπελίτσα είναι μες στην τσαχπινιά και το νάζι, που να γυρίσεις να φύγεις , το 50άρικο έφυγε αμέσως. Το δωμάτιο πολύ καλό, με ντουσιέρα και νυπτήρα. Με το που τελείωνα το ντουσάκι έρχεται και η Δέσποινα.
Λίγα τριψήματα, λίγα φιλάκια εκατέρωθεν δεν άργησε η ανύψωση... Στοματικό καλό, και σε στάση που επέτρεπε το παιχνίδι με το νινάκι της. Ξεκίνημα με ιεραποστολικό και κατάθεση στα 4. Καλή η συμμετοχή της σε όλη τη διάρκεια. Αφού μου έφερε και χαρτί για να καθαριστώ, σταυρωτό φιλί και αποχώρησε από το δωμάτιο. Να είμαι ειλικρινής, η Δέσποινα δεν είναι για μένα το ποιό εντυπωσιακό κορίτσι που έχω πετύχει σε studio, αλλά πραγματικά με κέρδισε με την όλη της συμπεριφορά
Λίγα τριψήματα, λίγα φιλάκια εκατέρωθεν δεν άργησε η ανύψωση... Στοματικό καλό, και σε στάση που επέτρεπε το παιχνίδι με το νινάκι της. Ξεκίνημα με ιεραποστολικό και κατάθεση στα 4. Καλή η συμμετοχή της σε όλη τη διάρκεια. Αφού μου έφερε και χαρτί για να καθαριστώ, σταυρωτό φιλί και αποχώρησε από το δωμάτιο. Να είμαι ειλικρινής, η Δέσποινα δεν είναι για μένα το ποιό εντυπωσιακό κορίτσι που έχω πετύχει σε studio, αλλά πραγματικά με κέρδισε με την όλη της συμπεριφορά
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 27, 2011
Όνομα κοπέλας
Δέσποινα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού