Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 306 10
Sex Studio 580477
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Για το Studio έχω ξαναγράψει οπότε θα αποφύγω αυτές τις εισαγωγές...

Έχοντας ενημερωθεί για τις βάρδιες των κοριτσιών από το site, η αλήθεια είναι ότι πήγα για τη Λίλη. Όμως όπως λέει ο τίτλος όλως τυχαίως πέτυχα την Αντζελίνα.
Η κοπέλα είναι μικρή σε ηλικία, αδύνατη, με μαύρα μαλλιά, γύρω στο 1.65-1.70, με ψεύτικο αλλά ωραίο μετρίου μεγέθους στήθος και ωραία οπίσθια. Το πρόσωπο πάντως από κοντά δεν είναι όπως στις photo. Σε καμία περίπτωση δεν είναι άσχημο απλά μου φάνηκε λίγο διαφορετικό φυσιογνωμικά. Έχει τατουάζ στην κοιλιά και πρέπει να έχει "πειράξει" και τα χείλη της.
Ξεκίνησε με στοματικό, αφού φόρεσε κατευθείαν προσεκτικά το προφυλακτικό, γλύφοντας αρκετά καλά. Στο κρεβάτι δεν παίρνει πρωτοβουλίες, ρωτάει τι θες και ανταποκρίνεται. Είναι αρκετά καλή στη συμμετοχή με αναστεναγμούς και διακριτικές κραυγούλες. Δεν είναι βιαστική παρόλο που δεν είναι και από αυτές που θα πιάσεις κουβεντούλα πριν και μετά. Δυστυχώς δεν καταφέρνει να δημιουργήσει οικειότητα όπως άλλες κοπέλες.

Γενικά όμως μία ευχάριστη συνάντηση.

Το αρνητικό ήταν ότι έγινε κακή συνεννόηση με την υπηρεσία και ενώ είχα πληρώσει για φουλ τελικά προέκυψε απλό, γι' αυτό και η χαμηλή βαθμολογία στην απόδοση/τιμή. Δεν πειράζει όμως αφού το ευχαριστήθηκα και αυτό είναι που μετράει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 22, 2011
Όνομα κοπέλας
Angelina
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
31 Ιουλ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού