Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 118 10
Κασσάνδρας 4Β
Hot
Sex Studio
205500
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Είναι η ν-οστή φορά που παίρνω το κορίτσι αυτό, συναγωνιστές, και κάθε φορά γίνεται και καλύτερη !! Έφτασα μετά τις 6μμ, μόνος ήμουν, ήξερα τί ήθελα, την τσα^2 ούτε που την είδα, να καταλάβετε. Πήρα το πρόγραμμα με το 69 για να γλείψω το μοσχομυριστό νινάκι της: ψηλή, φυσικό βαρύ βυζόμπαλο 4άρι, κολαράκι στενό (αλλά δεν το δίνει, μεγάλη ήττα αυτό, θα έδινα και ένα πράσινο να τηνε πάρω από κει..) δέρμα μεταξένιο !Ως παλιός έχω δει τι κυκλοφορεί στην πιάτσα, τι ξεπέτες υπάρχουν και η Λάουρα τα αξίζει τα λεφτά της μέχρι το τελευταίο σέντσι.
ΜΕτά από συνεχές πιπίλισμα στις ρώγες της (είναι χωμένες αλλά άμα τις πιπιλίσεις, βγαίνουν τσάρκα) και ένα καβάλημα που μου έκανε ώστε να γλείφω την νινάρα της και να χουφτώνω και τα κανόνια της, στήθηκε ανάσκελα, ιεραποστολικά, ανέβασα ταχύτητα και τα πόδια στο ταβάνι και τη σφυροκόπησα για κανά 5λεπτο, μέχρι να καταθέσω
Προτείνεται ανεπιφύλακτα για τύπους που τιμούν το μεροκάματο που βγάζουν οι ίδιοι και δεν το δίνουν για να τη βάλουν σε μια τρύπα, όσο ωραία και να είναι. Η Λάουρα και η φίλη της η Βίκυ η ξανθιά στο Κ3 είναι τα τοπ κορίτσια σε όλο το Βοτανικό !!
ΜΕτά από συνεχές πιπίλισμα στις ρώγες της (είναι χωμένες αλλά άμα τις πιπιλίσεις, βγαίνουν τσάρκα) και ένα καβάλημα που μου έκανε ώστε να γλείφω την νινάρα της και να χουφτώνω και τα κανόνια της, στήθηκε ανάσκελα, ιεραποστολικά, ανέβασα ταχύτητα και τα πόδια στο ταβάνι και τη σφυροκόπησα για κανά 5λεπτο, μέχρι να καταθέσω
Προτείνεται ανεπιφύλακτα για τύπους που τιμούν το μεροκάματο που βγάζουν οι ίδιοι και δεν το δίνουν για να τη βάλουν σε μια τρύπα, όσο ωραία και να είναι. Η Λάουρα και η φίλη της η Βίκυ η ξανθιά στο Κ3 είναι τα τοπ κορίτσια σε όλο το Βοτανικό !!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού