Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 238 10
Sex Studio
271912
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Διαβάζοντας και εγώ με την σειρά μου τις καλές κριτικές που απέσπασε η Μαντόνα, αποφάσισα να την επισκεφθώ. Βασικός λόγος της επίσκεψής μου, το ακάποτο τσιμπούκι, αλλά και οι κανόνες καθαριότητας (πλύσιμο με betadine) που θέτει υποχρεωτικά η υπηρεσία. Έτσι, σκέφτηκα, ελαχιστοποιούνται και οι πιθανότητες ανεπιθύμητων παρενεργείων! Είπα να πάω πρωί πρωί ώστε να μην έχω αναμονή. 10:00 έλεγε ότι ανοίγει το μαγαζί, όμως η καθαρίστρια που μου άνοιξε με ενημέρωσε ότι "ντεν έχει φτάσει ακόμα το κορίτσι" και ότι μπορεί να αργήσει. "Θα περιμένω" της είπα, αν και ψιλοστράβωσε. Κάθησα στον όμορφα διαμορφωμένο χώρο, και περίμενα, ως που έκανε την εμφάνισή της η τσατσα, και έφυγε η καθαρίστρια. Πολύ φιλική η τσατσά, μου εξήγησε ότι μπορεί να αργήσει ακόμα και 40-50 λεπτά η κοπέλα. Στράβωσα λιγάκι, η αλήθεια είναι, αλλά δεν μπορούσα να χάσω χρόνο ξαναφεύγοντας, και έτσι περίμενα εκεί. Πιάσαμε αρκετή ώρα κουβέντα με την ευγενέστατη τσατσά από Βουλγαρία μεριά, αφού στο τέλος νόμιζα ότι ήρθα επίσκεψη και όχι για την...πράξη! Ύστερα από κανά 40λεπτο, εμφανίζεται και η Μαντόνα, ελληνίδα (πράγμα σπάνιο φυσικά) ξανθιά και αρκετά εντυπωσιακή ομολογώ! Τεράστιο (πλαστικό) στήθος, αδύνατο κορμί, με χαιρέτησε ευγενικά, φορώντας ένα μαύρο δικτυωτό και πήγαμε προς τα ενδότερα, αφού κατέβαλα τα 80 ευρώ (ακάποτο τσιμπούκι). Η τσατσά με κατέφθηνε προς το δωμάτιο (πεντακάθαρο με ντους) και δίνοντάς μου το betadine μου είπε να κάνω (2ο αφού είχα κάνει και στο σπίτι πριν πάω) ντους. Εκτίμησα ιδιαίτερα την καθαριότητα και τους κανόνες υγιεινής. Αφού σκουπίστηκα και περίμενα, έρχεται και η Μαντόνα! Πολύ φιλική, με τα κοπλιμέντα της, όχι τα κλασσικά "τον έχεις τεράστιο και είσαι ο μοναδικός" που ούτως ή άλλως δεν θα πίστευα. Δείχνει να το απολαμβάνει, να το ευχαριστιέται, χωρίς υπερβολές και ψεύτικες φωνές. Θα προτιμούσα να γδυνόταν εντελώς (άφησε το δικτυωτό) αλλά και πάλι με άφησε να της βάλω δαχτυλάκι. Ένα μόνο, θα ήθελα να μπορούσα να την χαϊδέψω πιο πολύ στα στήθη της για τα οποία μου είπε "προσοχή, είναι πολύ ευαίσθητα". Κρίμα, γιατί ήταν στήθη για πολύ ζούλιγμα!
Το τσιμπούκι της ήταν καλό και δεν αργήσαμε, μετά τα προκαταρκτικά φυσικά (γλύψιμο χαμηλά κλπ) να μου φορέσει την καπότα, και να γυρίσει στα τέσσερα, όπως της ζήτησα! Με δύο λόγια, πολύ καλή εμπειρία, καθαρός χώρος, ευγενική συμπεριφορά! Ίσως την επόμενη φορά εκμεταλλευθώ την δυνατότητα για τρίο με την κοπέλα του πάνω ορόφου, για 100 ευρώ, όπως μου είπε η τσατσά!
Το τσιμπούκι της ήταν καλό και δεν αργήσαμε, μετά τα προκαταρκτικά φυσικά (γλύψιμο χαμηλά κλπ) να μου φορέσει την καπότα, και να γυρίσει στα τέσσερα, όπως της ζήτησα! Με δύο λόγια, πολύ καλή εμπειρία, καθαρός χώρος, ευγενική συμπεριφορά! Ίσως την επόμενη φορά εκμεταλλευθώ την δυνατότητα για τρίο με την κοπέλα του πάνω ορόφου, για 100 ευρώ, όπως μου είπε η τσατσά!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 22, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαντόνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού