Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 364 10
Sex Studio 415026
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
μελαχρινη σκουροχρμη ουγγαρεζα με μπλε ματαρες και πολυ ομορφο προσωπο!καμπυλατη τυπισσα με πλουσιο φυσικο στηθος!αν και η υπηρεσια που μου ειπε οτι ειναι φρεσκια στο κουρμπετι.συνηθως τις αποφευγω,ρισκαρα μπας και μου σκασει τεφαρικι αλλα δυστυχως δεν μου κατσε!
σκαει στο δωματιο μαγκωμενη,καθεται στην ακρη του κρεβατιου και πεταει απο πανω της το μαυρο κομπινεζον που φοραγε!απο κοντα ειναι ακομα πιο ομορφη σκεφτομαι απο μεσα μου και την κοπλιμενταρω καταλληλα!εσκασε ενα μικρο χαμογελακι και αυτο ηταν ολο.ουτε ενα thank you ρε γαμωτο!ορμαω και τις γλειφω τις βυζαρες ενω αυτη με κοιταζε απλανεστατα χωρις να κανει καποια κινηση καπιο χαδι κατι!
αφου εκανα τα προκαταρκτικα μου λοιπον και εχω γινει ντουρος μου φοραει το λαστιχο και αρχιζει το τσιμπουκωμα,,βαρετο επιφανειακο πιπωμα χωρις γλυψιμο στα παπαρια!
στο λεπτο απλωνεται στο κρεβατι και αρχιζω να της τον καρφωνω ενω αυτη κοιταγε τον χρωματισμο του ταβανιου!ωραια ματια εχει η πουτανα αλλα τι να το κανεις!
γυρισμα στα τεσσερα γιατι καπου ειχα ξενερωσει και με την δυναμη της θελησης και της υπομονης τελειωσα ενω αυτη κοιταγε τον τοιχο χωρις να βγαλει την παραμικρη κραυγη!
εβαλε το κομπινεζον της μου χαμογελασε και εφυγε!
εν κατακλειδι ομορφη γυναικα αλλα φανερα τρακαρισμενη και ανχωμενη δεν μου εδωσε ουτε στιγμη την εντυπωση οτι ηταν ¨¨εκε騨

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 21, 2011
Όνομα κοπέλας
Έρικα
Μέλος
16
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού