Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 238 10
Sex Studio 271917
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Μία φορά με την Μαριάννα δεν είναι αρκετή.Γι"αυτό αποφάσισα να την επισκευτώ ξανά.Και για να πάρω μία δόση ακόμη, αλλά κι επειδή ήξερα, ότι θα περάσω πολύ καλά.Για το στούντιο και την Μαριάννα έχω μιλήσει σε προηγούμενη κριτική μου.Αυτή τη φορά συναντηθήκαμε σε διαφορετικό δωμάτιο, όχι σ'αυτό με το τζακούζι, το οποίο όμως ήταν κι αυτό περιποιημένο και καθαρό.
Η Μαριάννα έκανε εντυπωσιακά την εμφάνισή της στο σαλόνι, φορώντας μόνο το στριγκάκι της, αφήνοντας τα πανέμορφα βυζιά της εκτεθημένα σε κοινή θέα, με τις ρόγες της ήδη γκαβλωμένες, προς χάριν των οφθαλμών των πελατών.Πλήρωσα το αντίτιμο και πέρασα στα ενδώτερα.Η κουκλάρα μας δεν άργησε να έρθει.Χαμογελαστή κι ευδιάθετη ξάπλωσε κοντά μου κι άρχισε τα χάδια.Φυσικά, δεν περιοριστήκαμε σ'αυτά.Για ένα εικοσάλεπτο έγινε χαμός.Απόλαυσα το καυτό και πεντακάθαρο μουνάκι της, αλλάξαμε τρεις στάσεις με το τέλος να έρχεται με την Μαριάννα α ιππεύει τον πρισμένο πούτσο μου.Εκείνο όμως που απόλαυσα γι'ακόμη μια φορά, ήταν το τσιμπούκι της.Με ρουφούσε με μανία, γλύφοντας εναλλάξ το πουτσοκέφαλο και τα αρχίδια μου, εξαφανίζοντας τον πούτσο μου, τον οποίο ένοιωθα να χτυπάει το λαρύγγι της.Πραγματικά απολαμβάνει να σε πιπώνει ( μου το έχει πει άλλωστε ).Κι επιπλέον, αυτή τη φορά τον χτυπούσε πάνω στη γλώσσα της και τον πίεζε στα μάγουλα της από μέσα, όπως κάνουν πολλές φορές στις τσόντες, μ'εμένα να τις χτυπάω τα μάγουλα απαλά απ'έξω.
Για κακή μου τύχη, το κουδούνι χτυπούσε συνέχεια, αφού είχε πλακώσει πελατεία.Οπότε, δε μπορέσαμε να μείνουμε αρκετά μαζί, αφού είχα τελειώσει.Δεν πειράζει.Την επόμενη φορά ελπίζω να έχουμε περισσότερη ώρα.Με φίλησε στα μάγουλα κι έφυγε.Σίγουρα, θα συναντήσω κι άλλη φορά την Μαριάννα για να απολαύσω τις χάρες της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 09, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαριάννα
Υπηρεσίες
Manager69
Σπουδαίος
111
Πόντοι:
3.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική