Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 218 10
Sex Studio 281281
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Βραδυνη τσαρκα στη Βριλλησου με σκοπο να συναντησω τη Ρομινα. Την γνωριζω απο προηγουμενες φορες και ξερω οτι θα ζησω και παλι μια νεα εμπειρια γιατι σαν εμπειρια και μονο μπορει να χαρακτηριστει το σεξ μαζι της. Σχετικα ευκολη η προσβαση αλλα οχι και τοσο ευκολο το παρκινγκ. Καταφθανω λοιπον και στεκομαι εξω απο τον Ναο της ηδονης. Με υποδεχεται ο ευγενεστατος και φιλικος κυριος Τακης ο οποιος παντα ειναι αψογος σε ολα. Περναω την πορτα και ηδη νιωθω την αυρα της να με κυριευει...

Ολιγολεπτη αναμονη στο δωματιο και φτανει το μωρο. Στη θεα της και μονο νιωθω το πρωτο σκιρτημα. Η κοπελλα αυτη για μενα εχει Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο σωμα! Αδυνατη αλλα ακριβως στα σημεια που πρεπει, στηθος και κωλο δηλαδη τουμπανο! Υπεροχη μελαμψη επιδερμιδα αψεγαδιαστη και υπεροχα ποδια μονο που σημερα φορουσε καλτσον. Το εκπληκτικο αρωμα της ηταν η τελευταια πινελια σε αυτο το τελειο εργο της φυσης που λεγεται Ρομινα, στη μαυρομαλλουσα θεα της ηδονης. Για το τι θα επακολουθουσε δεν ειχα καμμια αμφιβολια αφου ειναι σπανιο ενα κοριτσι με τετοια προσοντα να ξερει να τα εκμεταλευεται τοσο τελεια. Σιγουρα ενα απο τα καλυτερα κορμια για να μην πω το καλυτερο που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη...

Αρχιζει να γδυνεται και ηδη νιωθω την θερμοκρασια να ανεβαινει. Πεταει το σουτιεν και αποκαλυπτονται οι υπεροχες βυζαρες της και το ιδιο κανει και με το κυλοτακι της και ετσι αντικριζω αυτη την κορμαρα σε ολο της το μεγαλειο. Ορμαει και αρχιζει να τριβεται πανω στο κορμι μου. Πιανει τα βυζια της και αρχιζει να τα γλειφει και το ιδιο κανω και εγω προσπαθωντας να τη μιμηθω και ετσι κανενα απο τα στηθη της δεν μενει ελευθερο. Κατοπιν γυριζει και εδω σταματαει ο χρονος. Φερνει τα οπισθια της πανω στον πουτσο μου και αρχιζει να μου κανει ισπανικη με τα κωλομαγουλα της, ναι για τετοια κωλαρα μιλαμε. Κυριολεκτικα τον εχασα κατω απο το γλυκο βαρος του θεσπεσιου κωλου της, μου τον συνθλιψε, μου τον πατησε, το πιο γλυκο στριμωξιδι της ζωης μου ηταν αυτο. Ενω ειχα μεινει μαλακας και δεν μπορουσα ουτε καν να σκεφτω αξαφνα γυριζει και με κοιταει με ενα πολυ ηδονικο βλεμμα. Στρεφεται προς το οργανο μου με μισανοιχτο στομα και μου τον φτυνει! Τα σαλια της απλωθηκαν πανω στον πουτσο μου και στην κοιλια μου καθως αυτη εσκυβε για να τον βαλει μεσα στις βυζαρες της. Νεο μπλακ αουτ παθαινω εκει και υστερα περναει το προφυλακτικο για ξεκινημα στοματικου. Αλλο ρεσιταλ και αυτο και εγω να προσπαθω να μην χυσω. Υστερα συνερχομαι καπως και αυτη χωρις να δειξει λυπηση με καβαλαει και νιωθω να χανω την γη κατω απο... το κρεββατι μου. Το θεαμα μοναδικο με τα βυζια της να παλλονται περα δωθε και τη λαμψη της ηδονης στο βλεμμα της. Σε καποια φαση και ενω ειχα χασει το φως μου, ξεκαβαλαει και στηνεται στα τεσσερα. Νεα δοκιμασια αυτοσυγκρατησης για να μην τελειωσω και ο κωλος της να εχει εναρμονιστει τελεια μαζι μου σε ενα ξεφρενο ρυθμο. Δεν αντεχω και την γυριζω σε ιεραποστολικο οπου εκει με τρελλανε αφου βυθισε την γλωσσα της μεσα στο αυτι μου και η ανατριχιλα που ενιωσα αυτη σημανε την αρχη του τελους για αυτο το γλυκο ντελιριο που ζουσα.

Τελειωσα τελειως χαμενος και κατακερματισμενος αφου σημερα ειχε πολλη ορεξη και με διελυσε. Μονη μου ενσταση οτι θα ηθελα να διαρκουσε λιγο παραπανω αλλα με τετοιο κοριτσι ποσο μπορεις να αντεξεις? Αναμφιβολα μια απο τις κορυφαιες στα στουντιο αν και τοσο μικρη, εκπληκτικα σεξυ και σαγηνευτικη, το ονειρο καθε ανδρα στο κρεββατι του. Γυναικα με ολη την σημασια της λεξεως... ΡΟΜΙΝΑ!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 16, 2011
Όνομα κοπέλας
Ρομίνα
Υπηρεσίες
vaglis
Ενεργό Μέλος
41
Πόντοι:
616
Ανάφερε αυτήν την κριτική