Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 27 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 61198
Γενική βαθμολογία

6.1
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Επισκεψη στο συγκεκριμενο μαγαζι για βρω ξανα την παλια μου φιλη μου την Ευα απο το πρωην Φυλης 104 που την ειχα επιθυμησει παρα πολυ και την ονειρευομουνα συνεχεια Γλώσσα. Στην αρχη οταν με υποδεχτηκε ηταν αρκετα φιλικη στο σαλονι.Αλλα οταν την πληρωσα και πηγα μετα στο δωματιο ηταν μετρια η συμπεριφορα της προς τον πελατη .Παρατηρησα μια μικρη ψυχροτητα. Στο δωματιο οταν ηρθε αργοτερα το κοριτσι παρατηρησα σαν να εκανε απο αγγαρια τις υπηρεσιες τις ειδα οτι δεν ειχε κεφι το κοριτσι Θυμός . Οταν ηταν παλαιοτερα στο Φυλης 104 ηταν ποιο φιλικη και ποιο χαμογελαστη και εξυπηρετουσε παρα πολυ καλυτερα τον πελατη .Δεν ξερω τη εχει συμβει και εχει αλλαξει ετσι η Ευα. Ειλικρινα δεν το περιμενα. Απο υπηρεσιες εκανε στοματικο με προφυλακτικο και γλυψιμο τα @@ ( λιγα πραγματα ) .Μου εκανε και μασαζ αλλα αγριο οχι χαλαρωτικο και ξεκουραστο. Απο αυταρχικο με χρηση ( στραπον ) μετρια τα πραγματα. Το εργαλειο αυτο ειναι πολυ σκληρο. Μαλλον θα πρεπει να φερω τα δικο μου στραπον ειναι παρα πολυ καλο και χωρα κατασκευης απο τις ΗΠΑ. Απο 69 μετρια τα πραγματα. Και λιγη καθαριοτητα δεν βλαπτει. Απο σεξ λιγο καναμε. Πρωκτικο σεξ οχι δεν μου εκανε . Το μονο καλο στην υποθεση ειναι οτι ειχε λιγες τριχες στο αιδοιο. Και αυτο με αναψε πολυ και το ευχαριστο . Θα της δωσω αλλη μια ευκαιρια και θα την επισκεφτω συντομα .Ελπιζω να ειναι ποιο φιλικη και ποιο εξυπηρετικη προς τον πελατη. Πληρωσα για φουλ προγραμμα 1 ωρα 150 Ευρω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 12, 2011
Όνομα κοπέλας
Εύα
N
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού