Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 85 10
Γενική βαθμολογία

6.1
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μόλις βρήκα από το studio και άναψα τσιγάρο μου ήρθαν στο μυαλό τα riffs του Memory Remains των Metallica και ο στίχος που έβαλα για τίτλο Faded prima donna yeah!

Εξηγούμε: η Νικόλ όντος είναι μεγάλη σε ηλικία (Ντράπηκα να ρωτήσω αλλά την έκοψα για πενηντάρα, ας με διορθώσει κάποιος που ξέρει σίγουρα). Σπασμένη στο πρόσωπο, αλλά με μεγάλα βυζιά και πολύ σφιχτό σώμα. Ξανθό μακρύ μαλλί που το είχε πιασμένο κοτσιδάκια (super kinky για μένα) και σαρκώδοι χείλη. Piercing στο αριστερά χείλος και στον αφαλό. Επίσης φορούσε κάτι περίπλοκα εσώρουχα πολύ sexy αλλά πολύ μπέρδεμα μέχρι να τα ξαναβάλει στο τέλος.
Γαλλίδα πρώην striper δήλωσε.

Πήρα το full πρόγραμμα με Τζακούζι και anal 150ε.
Εγώ της ζήτησα και lap dance πριν μπούμε μέσα στο νερό Μεγάλο χαμόγελο
Πολύ καλή μέσα στο τζακούζι με καλή συζήτηση και καλό τρίψιμο. Αφήνει και φιλάκια. Είναι πολύ ευχάριστος χαρακτήρας χαμογελαστή και προσπαθεί να σε ικανοποιήσει, καμιά σχέση με κάποιες μουτρωμένες συναδέλφισσες της.
Στα του κρεβατιού πίπα βαθιά και υγρή με τρομερή χρήση της γλώσσας. Αλλά εντύπωση μου έκανε το καραμέλωμα που μου έκανε. Αργό και αισθησιακό και όχι απότομο σαν μερικά άγαρμπα χαζοπίπινα που νομίζουν ότι οι όρχις του άντρα είναι το κορδόνι που τραβάς για να πάρει μπρος το husqvarna.
Πολύ καλή συμμετοχή στο sex ότι στάση θες με σφιχτό μουνάκι και κωλαράκι που σου έδινε την εντύπωση ότι δεν κάνει αυτό το επάγγελμα. Εγώ περίμενα στην αρχή να είναι αεράτες οι τρύπες λόγο επαγγέλματος και ηλικίας.
Μετά την κατάθεση πολύ χαλαρά και χωρίς βιασήνη ντηθηκε και έφηγε.
Αυτή η γυναίκα πριν 20 χρόνια πρέπει να ήταν πολύ όμορφη και να είχε κάψει καρδιές στην Γαλλία η όπου αλλού ήταν.
Συστήνεται για Μιλφολάγνους ή για ανθρώπους σαν εμένα που δίνουν μεγαλύτερη βάση στην απόδοση παρά στην εξωτερική εμφάνιση.

Και κάτι τελευταίο το άρωμα που φοράει είναι μεθυστικό και πολύ δυνατό οι παντρεμένοι ας το προσέξουν γιατί μένει πάνω σου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 11, 2011
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Spacelordmf
Μέλος
6
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια